برای مشاوره ورود و استفاده از امکانات سامانه مدرس حوزه علمیه خواهران
برای مشاوره ورود و استفاده از امکانات سامانه مدرس حوزه علمیه خواهران
در زمان شیوع کرونا کلاس های آنلاین طلاب خواهران در سامانه مدرس برگزار شده و ممکن است همچنان برخی از دروس حوزه علمیه به صورت اینترنتی ارائه شود، به همین دلیل بررسی نحوه ورود به پرتال سایت مدرس و کسب اطلاعات در خصوص بخش اساتید آن حائز اهمیت است. خواهران طلبه برای دریافت خدمات الکترونیکی از سایت آموزشی نیاز به اطلاعات هویتی و گذرواژه داشته که باید بررسی کرد اطلاعات لازم برای دسترسی به حساب کاربری کدام موارد می باشند؟
سامانه مدرس حوزه علمیه خواهران e.whc.ir امکان برگزاری کلاس های برخط و آنلاین را فراهم کرده و اشخاص را از حضور در کلاس های درس بی نیاز می نماید. در این مقاله به معرفی سایت مدرس پرداخته شده و اطلاعاتی در خصوص نحوه ورود طلاب و اساتید آورده شده است. اشخاص پس از مشاهده راهنماهای تصویری ورود می توانند با امکانات سامانه آشنا شده و اطلاعاتی در خصوص نحوه دانلود برنامه آموزش الکترونیکی به دست آورند.
معرفی سامانه مدرس حوزه علمیه خواهران e.whc.ir
جهت معرفی سامانه مدرس حوزه علمیه خواهران e.whc.ir باید توضیح داد که پس از شیوع کرونا کلاس های حضوری تعطیل شده و تمامی مراکز آموزشی خدمات لازم را به صورت اینترنتی ارائه دادند، حوزه علمیه برای برگزاری کلاس های خواهران از سایت مدرس استفاده کرده و امکان ورود طلاب، اساتید و کارکنان به سایت مربوطه را فراهم نمود.
سایت مدرس حوزه علمیه خواهران تنها خدمات شرکت در کلاس های مجازی را ارائه داده و در واقع داوطلبان برای انتخاب واحد می بایست به پرتال طلبه مراجعه کنند. هر فرد پس از انتخاب واحد و مشخص شدن دروس ترم خود می تواند از طریق ورود به پرتال سایت مدرس و تکمیل فرم های ورود به حساب کاربری برای شرکت در کلاس ها اقدام نماید.
لازم به ذکر است که سایت مدرس حوزه علمیه خواهران e.whc.ir تنها به طلاب خواهر خدمات ارائه داده و برادران امکان استفاده از بخش های متعدد آن را ندارند. علاوه بر طلاب، اساتید و کارکنان حوزه علمیه می توانند جهت تدریس یا مدیریت کاربران وارد حساب کاربری خود در سامانه شده و اقدامات لازم را انجام دهند.
راهنمای ورود به سایت مدرس حوزه علمیه خواهران e.whc.ir
در گذشته طلاب خواهر که اقدام به ثبت نام حوزه علمیه کرده بودند، پس از جستجوی نشانی سامانه مدرس حوزه علمیه خواهران e.whc.ir وارد یک صفحه حاوی فرم ورود شده و می توانستند یکی از گزینه های ورود طلاب، اساتید یا کارکنان را مورد انتخاب قرار داده و سپس فرم ها را با اطلاعات صحیح تکمیل نمایند. اما در حال حاضر پس از جستجوی نشانی سایت در مرورگر افراد به صفحه احراز هویت هدایت شده و باید مراحل لازم را طی کنند. راهنمای ورود به سایت مدرس حوزه علمیه خواهران در زیر آورده شده است.
برای ورود به سایت مدرس حوزه علمیه خواهران کلیک کنید.
پس از تایپ نشانی سایت مدرس حوزه علمیه خواهران e.whc.ir در مرورگر می بایست کد ملی را در فرم درج نموده و روی ادامه کلیک کرد. ممکن است اتباع خارجی نیاز به کد اتباع برای ورود به پرتال سایت داشته باشند.
در ادامه لازم است شماره تلفن همراه و تاریخ تولد در فرم تایپ شود. شماره تلفن همراه باید به نام متقاضی ثبت شده باشد.
در مرحله بعدی می بایست کد اعتبار سنجی ارسال شده از طریق پیامک را در فرم درج نمود.
حالا باید یک رمز عبور برای حساب انتخاب کرد.
در جواب این پرسش که مراحل ورود به حساب کاربری در سایت مدرس حوزه علمیه خواهران چیست، باید توضیح داد که هر کاربر برای اولین ورود نیاز به تکمیل فرم های احراز هویت داشته، اما در مراحل بعدی می تواند پس از درج کد ملی در فرم، گذر واژه را مانند تصویر زیر در فرم تایپ کرده و به راحتی به حساب کاربری دسترسی یابد. امکان بازیابی رمز فراهم شده است.
پس از طی کردن مراحل بالا افراد وارد حساب کاربری شده و می توانند از خدمات آموزشی بهره مند گردند. در گذشته فرم زیر برای ورود به سامانه نمایش داده شده و نام کاربری طلاب یا اساتید و همکاران کد ملی یا کد اتباع بود، رمز عبور نیز گذرواژه ورود به سامانه کوثر نت در نظر گرفته می شد. در حال حاضر فرم زیر برای متقاضیان نمایش داده نشده، اما پس از احراز هویت امکان شرکت در کلاس آنلاین، ارسال تکالیف یا شرکت در امتحانات غیر حضوری فراهم می شود.
تمامی طلاب خواهر ملزم به استفاده از سایت مدرس حوزه علمیه خواهران نبوده زیرا پس از حضوری شدن کلاس ها، اغلب دروس به شکل حضوری ارائه می گردند. اگر طبق صلاحدید اساتید یک کلاس خاص به شکل غیر حضوری برگزار شود، طلاب نیاز به مراجعه به سایت مدرس داشته و می بایست مراحل احراز هویت را نیز طی نمایند.
پرتال اساتید حوزه خواهران e.whc.ir
سامانه مدرس حوزه علمیه خواهران e.whc.ir به سه گروه طلاب، همکاران و اساتید خدمات ارائه داده که در گذشته فرم ورود به پرتال اساتید حوزه خواهران به صورت جداگانه مورد تکمیل قرار می گرفت. اشخاص پس از جستجوی نشانی سایت مربوطه در مرورگر وارد صفحه زیر شده و می توانستند گزینه اساتید را مورد انتخاب قرار داده و کد ملی یا کد اتباع را به عنوان نام کاربری در فرم درج نمایند، گذرواژه نیز رمز عبور سامانه کوثر نت به شمار آمده و در صورت فراموشی از طریق همان سایت بازیابی می شد.
در حال حاضر اشخاص پس از جستجوی نشانی سایت مدرس حوزه علمیه خواهران e.whc.ir در مرورگر با صفحه زیر مواجه شده و مراحل ورود اساتید مشابه مراحل ورود کاربران دیگر می باشد. در مرحله اول نیاز به درج کد ملی یا کد اتباع در فرم است.
حالا افراد می توانند گذر واژه ای را که هنگام احراز هویت در سایت مدرس برای خود تعیین کرده اند، در فرم درج نموده یا برای بازیابی اقدام نمایند.
نکته قابل توجه در خصوص پرتال اساتید حوزه خواهران این است که نمرات طلاب به صورت خودکار از سامانه آموزش به مدرس منتقل شده و همچنین اطلاعات مربوط به زمان برگزاری کلاس ها پس از ورود به پرتال سایت قابل مشاهده می باشد. طلاب اجازه حضور در دو کلاس به شکل همزمان را داشته اما اساتید می توانند ساعات برگزاری را جابجا کرده تا یادگیری ساده تر شود.
کارمندان حوزه علمیه برای مدیریت طلاب و ارائه خدمات آموزشی می توانند وارد سایت مدرس حوزه علمیه خواهران e.whc.ir شده و احراز هویت را انجام دهند. برای استفاده بهتر از سایت باید با استفاده از مرورگر گوگل کروم یا فایر فاکس وارد سامانه شد. در گذشته پس از استفاده از سایت حجم اینترنت کاسته نشده و در واقع خدمات آموزشی به شکل رایگان ارائه می گشت، ممکن است در حال حاضر نیز این قانون وجود داشته باشد.
دانلود برنامه مدرس حوزه علمیه خواهران
به طور معمول 24 ساعت پس از انتخاب واحد لیست دروس در سامانه مدرس حوزه علمیه خواهران e.whc.ir درج شده و امکان شرکت در کلاس ها فراهم می گردد، اما اشخاص سوالاتی در خصوص این که دانلود برنامه مدرس حوزه علمیه خواهران چگونه می باشد مطرح کرده اند. باید توجه داشت که مدرس اپلیکیشن خاصی نداشته و تنها راه اخذ خدمات ورود به سایت پرتال است.
در حال حاضر امکان دانلود برنامه مدرس حوزه علمیه خواهران فراهم نشده و حوزه اپلیکیشنی جهت ارائه خدمات آموزشی آنلاین منتشر ننموده که به همین دلیل خواهران می توانند با استفاده از کامپیوتر، لپ تاپ، تلفن همراه آیفون یا اندروید به سامانه الکترونیکی آموزش برخط مراجعه کنند. نصب مرورگر فایر فاکس یا کروم بر روی تلفن همراه یا ویندوز امکان دریافت خدمات را ساده تر کرده و مشکلات احتمالی را رفع می نماید.
اگر اپلیکیشن مدرس خواهران منتشر شود فایل آن در فروشگاه های معتبر مانند بازار درج شده و نشانی دانلود با لینک مستقیم نیز در دسترس قرار داده خواهد شد. به علت عدم انتشار برنامه در حال حاضر هیچ نشانی خاصی جهت دانلود برنامه مدرس حوزه علمیه خواهران وجود نداشته و نمی توان برای دریافت اپلیکیشن اقدام کرد.
سایر امکانات سامانه مدرس حوزه علمیه خواهران
طلاب، اساتید و کارکنان حوزه علمیه خواهران می توانند با استفاده از سامانه مدرس خدمات آموزشی آنلاین دریافت کنند، اما باید بررسی کرد که سایر امکانات سامانه مدرس حوزه علمیه خواهران e.whc.ir چه بوده و آیا امکان بارگذاری تکالیف در سامانه وجود داشته یا تنها می توان ویدیو های آموزشی را به شکل آفلاین مشاهده نمود؟ در ادامه لیستی از سایر امکانات سامانه مدرس حوزه علمیه خواهران آمده و قابل بررسی است:
اساتید می توانند تکالیف متنوع را برای طلاب تعیین کرده تا در ادامه اشخاص تکلیف را انجام داده و در سایت بارگذاری نمایند.
امکان برگزاری آزمون آنلاین در سامانه مدرس حوزه علمیه خواهران e.whc.ir فراهم شده و طلاب پیش از شرکت در امتحان باید مراحل ورود به سایت پرتال را طی کرده و وارد حساب کاربری خود گردند.
به طور کلی 24 ساعت پس از انتخاب واحد لیست دروس به سامانه مدرس منتقل شده و می توان لیست را همراه با ساعت برگزاری جلسات مشاهده نمود.
در گذشته افراد پس از ورود به سامانه مدرس حوزه علمیه خواهران می توانستند اخبار و اطلاعیه های مهم را مطالعه کرده یا ویدیوهای آموزشی را مشاهده نمایند، ممکن است پس از اعمال تغییرات جدید نیز این قابلیت ها وجود داشته باشد.
در ارتباط با سایت مدرس حوزه علمیه خواهران e.whc.ir باید شرح داد که هدف از راه اندازی سایت برگزاری کلاس برخط بوده و در واقع اشخاص می توانند به صورت آنلاین با استاد در ارتباط باشند. اگر اساتید جلسه را ضبط نمایند، امکان مشاهده مجدد و آفلاین آن نیز وجود دارد. در شرح سایر امکانات سایت مدرس حوزه علمیه خواهران باید اشاره کرد که طلاب می توانند در جلسات آنلاین با استاد صحبت نموده یا تصویر خود را نیز با اساتید یا سایر همکلاسی ها به اشتراک بگذارند. اساتید اجازه به اشتراک گذاری صفحه لپ تاپ با طلاب را داشته و می توانند تصاویر لازم را در اختیار آنان قرار دهند.
کارشناسان سامانه مشاوره دانیار آماده اند تا اطلاعات لازم در خصوص سامانه مدرس حوزه علمیه خواهران e.whc.ir و ورود به این سایت پرتال را در اختیار داوطلبان گذاشته و آن ها را از طریق سیستم مشاوره تحصیلی تلفنی دانیار راهنمایی نمایند. همچنین از طریق عضویت در کانال تلگرامی و یا اینستاگرامی دانیار می توانید آخرین اخبار مرتبط با این حوزه را دریافت نمایید.