برای مشاوره اطلاع از حدنصاب نمره آزمون استخدامی آموزش و پرورش
برای مشاوره اطلاع از حدنصاب نمره آزمون استخدامی آموزش و پرورش
سازمان آموزش و پرورش، هرساله برای تکمیل نیرو های مورد نیاز خود، آزمون استخدامی برگزار می کند. تنها کسانی در این آزمون پذیرفته می شوند که بتوانند حد نصاب نمره قبولی در این آزمون را کسب کنند. حد نصاب قبولی در این آزمون، بر اساس بالاترین نمره مربوط به داوطلبان سنجیده می شود. حد نصاب قبولی در آزمون، تحت تأثیر نمره آزمون کتبی است.
البته قبولی نهایی داوطلبان بر اساس نمره آزمون کتبی و مصاحبه حضوری انجام می شود. اطلاع از شیوه محاسبه نمره آزمون استخدامی، می تواند به داوطلبان این امکان را بدهد که از شیوه قبولی در این آزمون باخبر شوند. در ادامه این مقاله، توضیحات کاملی درباره نحوه محاسبه نمره آزمون استخدامی آموزش و پرورش 1403، حداقل نمره قبولی و حد نصاب نمره قبولی در آزمون استخدامی آموزش و پرورش ۱۴۰۳ آورده شده است.
نحوه محاسبه نمره آزمون استخدامی آموزش و پرورش
فرایند قبولی در آزمون استخدامی آموزش و پرورش، از 2 مرحله آزمون کتبی و همچنین مصاحبه حضوری تشکیل شده است. داوطلبان برای قبولی و استخدام شدن در این سازمان، باید بتوانند در هر 2 مرحله نمره لازم را کسب کنند. دعوت به مصاحبه استخدامی آموزش و پرورش تنها از داوطلبانی به عمل می آید که توانسته باشند، نمره حد نصاب نمره قبولی در آزمون استخدامی آموزش و پرورش ۱۴۰۳ کتبی را کسب کرده باشند.
با توجه به آخرین آزمون برگزار شده سازمان آموزش و پرورش، سهم آزمون کتبی 40 درصد از کل نمره نهایی داوطلب برای استخدام در این سازمان است. همچنین داوطلبانی که توانسته باشند در آزمون کتبی نمره لازم را کسب کنند، باید بتوانند در مصاحبه حضوری نیز نمره مناسبی را کسب کنند تا در نهایت در این آزمون قبول شوند.
سهم مصاحبه حضوری در نمره این آزمون، 60 درصد از کل نمره است. در نهایت نمره مجموع آزمون کتبی و مصاحبه حضوری داوطلبان با یکدیگر سنجیده می شود و نتیجه به اطلاع داوطلبان می رسد. درست است که مصاحبه حضوری، سهم بیشتری را در قبولی داوطلبان ایفا می کند، اما داوطلبان باید توجه داشته باشند که تنها در صورت قبولی در آزمون کتبی، می توانند در مصاحبه حضوری شرکت کنند و امتیاز مربوط به آن را کسب کنند. به همین علت توصیه می شود که داوطلبان حتما تمامی توان خود را برای شرکت در آزمون کتبی به کار گیرند.
حداقل نمره قبولی آزمون استخدامی آموزش و پرورش
نمره حد نصاب نمره قبولی در آزمون استخدامی آموزش و پرورش ۱۴۰۳، بر اساس عملکرد داوطلبان حاضر در این آزمون تعیین می شود. در سال های گذشته، حد نصاب نمره قبولی در این آزمون، 50 درصد نمره نفر آزمون قرار می گرفت. اما در آخرین آزمون استخدامی این سازمان، 5 درصد از میانگین نمره 3 نفر اول آزمون، به عنوان حد نصاب قرار گرفته است.
با توجه به این که سیاست سازمان آموزش و پرورش در آزمون استخدامی اخیر بر این مبنا بوده است که نمره مصاحبه حضوری بیشتر از آزمون کتبی در نظر گرفته شود، به همین علت نمره حد نصاب آزمون کتبی نیز کاهش یافته است تا داوطلبان بیشتری بتوانند به مرحله مصاحبه این آزمون وارد شوند. همانطور که در بخش های قبلی نیز به آن اشاره شد، سهم آزمون کتبی 40 درصد و سهم مصاحبه حضوری 60 درصد از نمره کل داوطلب است.
نمره حد نصاب قبولی در آزمون کتبی، براساس نمره خام داوطلبان محاسبه می شود و سایر سهمیه ها همچون سهمیه متاهلین در استخدامی آموزش و پرورش در محاسبه این نمره دخالتی ندارند. با توجه به این که دروس در آزمون استخدامی آموزش و پرورش 1403 از ضرایب مختلفی برخوردار هستند، داوطلبان باید به درس های مختلف توجه داشته باشند تا در نهایت بتوانند نمره قبولی این آزمون را کسب کنند.
تفاوت حد نصاب و حداقل نمره قبولی استخدام آموزش و پرورش
ممکن است که بسیاری از داوطلبان شرکت در آزمون استخدامی آموزش و پرورش، در هنگام مطالعه برای این آزمون به مباحث مربوط به حداقل نمره قبولی این آزمون و یا حد نصاب نمره لازم برخورد کنند. ممکن است که داوطلبان فکر کند حد نصاب قبولی در این آزمون با حداقل نمره قبولی تفاوت دارد، اما این تصور کاملا اشتباه است.
حد نصاب نمره قبولی در آزمون استخدامی آموزش و پرورش ۱۴۰۳ و حداقل نمره قبولی، دارای مفهوم کاملا مشابهی هستند. همان طورکه در بخش های قبلی مقاله نیز به آن اشاره شد، در سال های قبل حداقل نمره قبولی در آزمون استخدامی آموزش و پرورش 1403، 50 درصد نمره نفر اول آزمون در نظر گرفته می شد. اما در حال حاضر با توجه به این که نمره مصاحبه حضوری اهمیت بیشتری پیدا کرده است.
سازمان آموزش و پرورش این سیاست را در پیش گرفته است که داوطلبان بیشتری بتوانند به مرحله آزمون حضوری راه پیدا کنند. به همین علت حد نصاب نمره قبولی در آزمون استخدامی خود را، 50 درصد از میانگین نمره 3 نفر اول آزمون قرار داده است. داوطلبان برای قبولی در مرحله اول آزمون استخدامی آموزش و پروش باید بتوانند این نمره را کسب کنند. لازم به ذکر است که این نمره، ثابت نیست و ممکن است برای هر استانی متفاوت باشد.
آیا آزمون استخدامی آموزش و پرورش نمره منفی دارد؟
مسئله دیگری که شرکت کنندگان در آزمون استخدامی آموزش و پرورش، باید به آن توجه داشته باشند این است که آزمون کتبی این نهاد دارای نمره منفی است. ضریب نمره منفی این آزمون، یک سوم است. این مسئله به این معنا است که هر 3 پاسخ غلط، 1 پاسخ صحیح داوطلب را از بین می برد. آزمون استخدامی آموزش و پرورش 1403، از 3 بخش عمومی اختصاصی و تخصصی تشکیل شده است.
در بخش سوالات عمومی، 100 سوال چهار گزینه ای وجود دارد که داوطلبان باید با در نظر داشتن احتساب ضریب یک سوم نمره منفی، به این سوالات پاسخ دهند. پس از سوالات عمومی، 60 سوال اختصاصی در دفترچه سوالات این آزمون وجود دارد که ضریب نمره منفی برای این سوالات نیز یک سوم است. در نهایت سوالات تخصصی این آزمون مطرح شده است که داوطلب باید در این بخش به 75 سوال چهارگزینه ای و با احتساب یک سوم نمره منفی پاسخ دهد.
با توجه به ضریب نمره منفی در آزمون استخدامی سازمان آموزش و پرورش، به داوطلبان توصیه می شود برای گرفتن نتیجه مناسب در این آزمون هرگز به سوالات شک دار پاسخ ندهند. زیرا این سوالات می توانند، پاسخ های صحیح داوطلبان را نیز از بین ببرند، حد نصاب نمره قبولی در آزمون استخدامی آموزش و پرورش ۱۴۰۳ را کسب نکرده و در نهایت باعث کم شدن نمره آن ها و عدم قبولی در این آزمون شود.
احتمال قبولی در آزمون استخدامی آموزش و پرورش
داوطلبان شرکت در آزمون استخدامی آموزش و پرورش، با رعایت چند نکته می توانند احتمال قبولی خود در این آزمون را بیشتر کنند. اولین مسئله ای که داوطلبان باید به آن توجه داشته باشند، این است که در ابتدا دفترچه این آزمون را به صورت کامل مطالعه کنند تا از تمامی موارد آزمون باخبر شوند. پس از آگاهی از نکات مهم آزمون، داوطلبان باید منابع مناسبی را برای مطالعه انتخاب کنند. با جستجو در اینترنت، داوطلبان می توانند لیست کتاب های مناسب برای شرکت در آزمون استخدامی آموزش وپرورش را مشاهده کنند.
داوطلبان با مطالعه دقیق این منابع، می توانند تا حد زیادی به سوالات این آزمون پاسخ دهند و حد نصاب نمره قبولی در آزمون استخدامی آموزش و پرورش ۱۴۰۳ را کسب کنند. مسئله دیگری که در قبولی داوطلبان، می تواند بسیار کمک کننده باشد، استفاده از نمونه سوال های سال های قبل است. پس از مطالعه منابع این آزمون، داوطلبان با مراجعه به اینترنت می توانند، نمونه سوال های سال های قبل آزمون استخدامی آموزش و پرورش را مشاهده کنند.
مطالعه این نمونه سوالات، باعث می شود که داوطلبان از سوالات مهم و همچنین مباحث پر تکرار در این آزمون ها باخبر شوند. نکته بعدی که داوطلبان باید در نظر داشته باشند، حفظ آرامش بر سر جلسه آزمون است. در صورتی که داوطلبان از آرامش خوبی برخوردار باشند، می توانند به تمامی مباحثی که خوانده اند، پاسخ دهند. آخرین نکته ای که داوطلبان باید به آن توجه داشته باشند، این است که در هنگام آزمون به سوالات شک دار پاسخ ندهند. زیرا نمره منفی این سوالات، باعث از بین رفتن پاسخ های درست آن ها می شود. با در نظر داشتن تمامی این موارد، داوطلبان می توانند در نهایت در آزمون کتبی آموزش و پرورش 1403 نتیجه مناسبی را کسب کنند.
کارشناسان سامانه مشاوره دانیار آماده اند تا اطلاعات لازم در خصوص حد نصاب نمره قبولی در آزمون استخدامی آموزش و پرورش ۱۴۰۳ را در اختیار داوطلبان گذاشته و آن ها را از طریق سیستم مشاوره تحصیلی تلفنی دانیار راهنمایی نمایند. همچنین از طریق عضویت در کانال تلگرامی و یا اینستاگرامی دانیار می توانید آخرین اخبار مرتبط با این حوزه را دریافت نمایید.
پاسخ مشاور: سلام، در متن مقاله به تفاوت حد نصاب نمره قبولی در آزمون استخدامی آموزش و پرورش و حداقل نمره قبولی اشاره شده است.