برای مشاوره ورود و استفاده از امکانات سامانه نظارت آموزش و پرورش
برای مشاوره ورود و استفاده از امکانات سامانه نظارت آموزش و پرورش
همواره یکی از دغدغه های وزارت آموزش و پرورش، تعلیم و تربیت دانش آموزان بوده است که دستیابی به بالاترین کیفیت تعلیم و تربیت در گرو فعالیت های مدارس است. از این رو در سال های اخیر اطلاع از عملکرد مدارس در فعالیت های آموزشی و فرهنگی مربوط به دانش آموزان و فرهنگیان یکی از موارد مهم برای آموزش و پرورش بوده است. در گذشته مدیران مدارس می بایست به صورت دوره ای، گزارشی از تمامی فعالیت های خود به آموزش و پرورش منطقه خود ارائه می کردند که با توجه به تعداد زیاد مدارس و مشکلات رفت و آمد به ادارات، با مشکلاتی همراه بود.
در سال های اخیر آموزش و پرورش به منظور تسریع در روند اطلاع از کیفیت مدارس و بررسی وضعیت آموزشی دانش آموزان اقدام به راه اندازی سامانه ای تحت عنوان سامانه نظارت نموده است. مدیران مدارس می توانند با مراجعه به سامانه نظارت به آدرس nezarat.medu.ir و ورود به پنل کاربری خود، تمامی فعالیت های مدرسه از جمله موارد آموزشی، فرهنگی و پرورشی و همچنین جزئیات فعالیت های خود برای پیشرفت دانش آموزان را در سامانه بارگذاری نمایند. با توجه به اهمیت اطلاع از جزئیات سامانه نظارت، در ادامه مقاله نحوه ورود به سایت نظارت آموزش و پرورش بیان شده و راهنمای ورود به سامانه، سرویس های میز خدمت، نحوه تکمیل فرم خودارزیابی و سایر امکانات سامانه نظارت فرهنگیان بیان شده است.
معرفی سامانه نظارت آموزش و پرورش nezarat.medu.ir
همواره از دیرباز تا کنون نظارت بر مدارس به عنوان یکی از تاثیر گذارترین مراکز در آینده افراد از اهمیت بالایی برخوردار بوده است و آموزش و پرورش به طرق مختلف در بازه های مختلف علاوه بر ارجاع کارشناسان و بازرسان به مدارس مختلف، از مدیران مدرسه نیز گزارش کار درخواست می نمود. در گذشته مدیران مدارس می بایست به صورت مستقیم به آموزش و پرورش مراجعه و گزارشی از عملکرد خود در حوزه تعلیم و آموزش ارائه می نمودند.
در سال های اخیر با توجه به پیشرفت علم و تکنولوژی، بسیاری از ارگان ها به منظور ارائه خدمات به مراجعان خود اقدام به راه اندازی سامانه های مختلفی نموده اند که آموزش و پرورش نیز از این قانون مستثنی نبوده است. آموزش و پرورش به منظور تسریع در انجام امور مربوط به معلمان و مدیران اقدام به راه اندازی سامانه های مختلفی از جمله سیدا، مای مدیو، سامانه ضمن خدمت، سامانه نظارت آموزش و پرورش و سایر موارد نموده است.
برای معرفی سامانه نظارت آموزش و پرورش می توان بیان نمود که هدف از راه اندازی سامانه نظارت به نشانی nezarat.medu.ir، دریافت گزارش عملکرد مدیران و بررسی آن توسط بازرسان و کارشناسان می باشد تا در صورت وجود هر گونه مشکل در حوزه تعلیم، تربیت و آموزش در اسرع وقت شناسایی و رفع شود. به همین منظور مدیران می بایست در موعد مقرر، روند ورود به سایت نظارت آموزش و پرورش را انجام داده و گزارشات خود را در پنل کاربری ارائه دهند.
آموزش و پرورش با بررسی عملکرد و فعالیت های مدیران، مدارس و همچنین معلمان از ضعف های آموزشی موجود در سیستم مدارس مطلع شده و در جهت رفع آن ها برنامه ریزی های متنوعی را انجام می دهد. از جمله مواردی که با توجه به بررسی سامانه نظارت ارائه می شود، سرفصل های آموزش در دوره های ضمن خدمت می باشد. یکی از دوره های تاثیرگذار در افزایش مهارت های معلمان، برگزاری دوره های ضمن خدمت فرهنگیان می باشد که در این دوره ها معمولا فناوری های آموزشی، آموزش مجازی و الکترونیکی آموزش داده می شود. علاقه مندان می توانند برای اطلاع از جزئیات سایت ضمن خدمت فرهنگیان به مقاله ای که لینک آن در ادامه ارائه شده است مراجعه نمایند.
راهنمای ورود به سامانه نظارت آموزش و پرورش nezarat.medu.ir
خدمات ارائه شده در سامانه نظارت آموزش و پرورش nezarat.medu.ir، به منظور نظارت بر کارکنان، معلمان و همچنین مدیران مدارس می باشد. کاربران می بایست برای ارائه گزارشات عملکرد خود و یا مدرسه، با جست و جوی آدرس سامانه نظارت در مرورگر خود، مراحل ورود به سایت نظارت آموزش و پرورش را انجام داده و با توجه به نوع کاربری خود، وارد پنل کاربری شوند. با راه اندازی این سامانه آموزش و پرورش به تمامی فعالیت های مدارس نظارت داشته و نیازی به مراجعه حضوری مدیران برای ارائه گزارش نمی باشد. با توجه به اهمیت گزارش دهی و ارائه فعالیت ها در سامانه نظارت، در ادامه لینک ورود به سایت نظارت آموزش و پرورش ارائه و راهنمای تصویری ورود نیز بیان شده است.
برای ورود مستقیم به سامانه نظارت آموزش و پرورش کلیک کنید.
مدیران مدارس، ارزیابان، بازرسان و سایر افراد می توانند برای ورود به سامانه نظارت آموزش و پرورش ابتدا آدرس سایت nezarat.medu.ir را در مرورگر خود وارد نمایند. پس از ورود به سامانه، کاربران می بایست با توجه به شغل خود نوع کاربری را انتخاب نمایند.
کاربران می توانند پس از ورود به سایت نظارت آموزش و پرورش اقدام به ارائه گزارش فعالیت های خود نموده و یا از امکانات سامانه استفاده نمایند. لازم به ذکر است که هر یک از مدیران مدارس، کادر اجرایی، بازرسان و همچنین ارزیابان دارای پنل کاربری شخصی در سامانه نظارت هستند که برای دسترسی به آن دارا بودن نام کاربری و رمز عبور الزامی می باشد. کاربران می توانند با مراجعه به آموزش و پرورش اقدام به دریافت نام کاربری و رمز عبور سامانه نظارت nezarat.medu.ir نموده و از خدمات آن استفاده نمایند.
سرویس های میز خدمت سامانه نظارت nezarat.medu.ir
سامانه نظارت آموزش و پرورش توسط اداره کل ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات راه اندازی شده است و تمامی مدیران مدارس می بایست به منظور بهبود کیفیت آموزش و ارائه گزارش به آموزش و پرورش به سایت نظارت فرهنگیان مراجعه نمایند. سامانه نظارت نیز همانند سایر سامانه های اموزش و پرورش دارای بخش های مختلفی می باشد که در قالب میز خدمت ارائه شده است. به منظور راهنمایی بیشتر در ادامه جزئیات تمامی بخش ها و سرویس های میز خدمت سامانه نظارت ارائه شده است.
کاربران می توانند با توجه به نقش و سمت خود یکی از گزینه های ورود را انتخاب نموده و با وارد کردن اطلاعات خواسته شده به پنل کاربری خود مراجعه نمایند. لازم به ذکر است که اطلاعات خواسته با توجه به نوع کاربری متفاوت می باشد که کاربران می توانند نام کاربری و رمز عبور را از آموزش و پرورش دریافت نمایند.
یکی از گزینه های موجود در سایت nezarat.medu.ir، گزینه فراموش کردن رمز می باشد، کاربرانی که با مشکل عدم ورود به سایت نظارت آموزش و پرورش مواجه هستند می توانند از طریق این گزینه اقدام به دریافت رمز مجدد نمایند.
لازم به ذکر است که برخی از گزینه های موجود در سامانه نظارت آموزش و پرورش از جمله گزینه سرویس های میزخدمت، لینک های مهم، نظرسنجی عمومی، تابلوی اعلانات، گزارشات مردمی و پیشنهادات و انتقادات در حال حاضر راه اندازی نشده است و امکان استفاده از آن ها فراهم نمی باشد که به محض راه اندازی جزئیات نحوه استفاده و اطلاعات لازم برای ورود به آن ها نیز ارائئه خواهد شد.
بازیابی رمز در سامانه نظارت آموزش و پرورش nezarat.medu.ir
همانطور که در ابتدای مقاله نیز بیان شد، یکی از موارد لازم برای ورود به پنل کاربری اشخاص در سامانه نظارت، دارا بودن نام کاربری و رمز عبور می باشد. در برخی مواقع کاربران اطلاعات ورود خود را فراموش نموده و یا به دلایل دیگر موفق به ورود سامانه از طریق اطلاعات خود نمی شوند. در این زمان افراد می توانند از بخش بازیابی رمز در سامانه نظارت آموزش و پرورش استفاده نموده و رمز ورود به سایت نظارت آموزش و پرورش nezarat.medu.ir را دریافت نمایند. به منظور راهنمایی بیشتر، در ادامه نحوه بازیابی رمز در سامانه نظارت آموزش و پرورش ارائه شده است.
ابتدا آدرس سایت nezarat.medu.ir را در مرورگر خود وارد نمایید. پس از ورود به صفحه اصلی سایت بر روی گزینه "فراموش کردن رمز" کلیک نمایید.
پس از مراجعه به بخش فراموشی رمز، ابتدا سمت خود را انتخاب نموده و اطلاعات خواسته شده را وارد نموده و رمز خود را بازیابی نمایید.
لازم به ذکر است با توجه به نوع کاربری و سمت هر یک از کاربران، اطلاعات خواسته شده برای بازیابی رمز در سامانه نظارت آموزش و پرورش متفاوت است. کارشناسان، ارزیابان و بازرسان آموزش و پرورش که خواهان بازیابی رمز سامانه نظارت فرهنگیان هستند می بایست نوع کاربری خود را به عنوان "فراگیران" انتخاب نموده و اطلاعات کد ملی، کد پرسنلی و همچنین شماره همراه خود را وارد نمایند تا بازیابی رمز عبور برای آن ها صورت گیرد.
دانش آموزان نیز می توانند برای بازیابی رمز در سامانه نظارت، پس از ورود به سایت نظارت آموزش و پرورش به بخش فراموشی رمز عبور سایت nezarat.medu.ir مراجعه نموده و اطلاعاتی مانند کد دانش آموزی، کد مدرسه، شماره همراه و دوره و پایه تحصیلی خود را وارد نمایند. پس از تکمیل اطلاعات فوق، رمز عبور به شماره همراه کاربر ارسال خواهد شد.
مدیران مدارس نیز می توانند با انتخاب گزینه مدرسه در بخش بازیابی رمز سامانه نظارت و با وارد کردن کد مدرسه، کد ملی مدیر و همچنین کد پرسنلی و شماره همراه مدیر، رمز عبور را مجددا دریافت نمایند. لازم به ذکر است که مدیران مدارس می توانند فعالیت های مختلفی که در راستای پیشرفت آموزشی در مدارس انجام شده است را نیز به عنوان فعالیت های خود گزارش دهند.
تکمیل فرم خود ارزیابی در سامانه نظارت nezarat.medu.ir
تا این بخش از مقاله به معرفی سامانه نظارت آموزش و پرورش پرداخته شد و جزئیاتی مانند نحوه ورود به سایت و همچنین برخی از امکانات این سایت بیان شد. یکی از اصلی ترین امکانات ارائه شده در سامانه نظارت فرهنگیان، بخش خود ارزیابی می باشد. مدیران مدارس می بایست پس از ورود به سایت نظارت آموزش و پرورش nezarat.medu.ir، به پنل کاربری خود مراجعه نموده و اقدام به تکمیل فرم خود ارزیابی در سامانه نظارت کنند. به منظور راهنمایی بیشتر علاقه مندان در ادامه نحوه تکمیل فرم خود ارزیابی در سامانه نظارت ارائه شده است.
ابتدا آدرس سایت نظارت آموزش و پرورش به نشانی nezarat.medu.ir را در مرورگر خود وارد نموده و پس از ورود به سامانه نظارت فرهنگیان، بر روی گزینه مدیران کلیک نمایید.
پس از ورود به بخش مدیران، نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نموده و وارد پنل کاربری خود شوید.
مدیران می بایست پس از ورود به پنل کاربری خود بر روی گزینه تکمیل فرم های ارزیابی ارائه شده در سامانه نظارت کلیک نموده و اقدام به تکمیل آن ها نموده و ندر نهایت آن ها را تایید و ذخیره نمایند. لازم به ذکر است مدیرانی که موفق به ورود از طریق نام کاربری و رمز عبور خود نمی شوند می توانند با مراجعه به صفحه اصلی سامانه نظارت و مراجعه به بخش بازیابی رمز عبور، رمز خود را مجددا دریافت نمایند.
سایر امکانات سامانه نظارت آموزش و پرورش nezarat.medu.ir
همانطور که در ابتدای مقاله نیز به آن اشاره شد، سامانه نظارت nezarat.medu.ir با هدف پیگیری و ارزیابی فعالیت های مدارس و مدیران راه اندازی شده است و قرار به اضافه شدن بسیاری از خدمات ارزیابی و نظارت بر مدارس و آموزش و پرورش از طریق این سامانه می باشد، تا بهبود کیفیت برای مدارس ایجاد شود. از سایر امکانات سامانه نظارت آموزش و پرورش می توان به ثبت عملکرد مدارس در زمان برگزاری امتحانات نهایی اشاره کرد.
با توجه به تاثیر سوابق تحصیلی در کنکور و افزایش اهمیت نمرات کسب شده در زمان اعلام نتایج امتحانات نهایی، یکی از دغدغه های مهم آموزش و پرورش برگزاری امتحانات نهایی در شرایط مساعد و به دور از هر گونه تقلب می باشد. از این رو این سازمان به منظور بررسی نحوه برگزاری امتحانات، امکان حضور کارشناسان و بازرسانی را در زمان برگزاری امتحانات فراهم می کند. مدیران نیز می بایست گزارشی کامل از وضعیت برگزاری و عملکرد تیم اجرایی در زمان برگزاری امتحانات تهیه نموده و در سامانه نظارت بارگذاری نمایند.
همچنین آموزش و پرورش به منظور اطلاع رسانی به مدیران و سایر کاربران، اطلاعیه ها و بخشنامه های مرتبط با حوزه نظارت بر مدارس را در این سامانه بارگذاری و به کاربران ارسال می نماید. مدیران نیز می بایست با توجه به این بخشنامه ها اقدام به ارسال گزارشات خود نمایند. لازم به ذکر است که تمامی گزارشات توسط بازرسان و کارشناسان بررسی پاسخ داده می شود. مدیران می توانند مدتی پس از ارسال گزارش با ورود به سایت نظارت آموزش و پرورش به پنل کاربری خود مراجعه نموده و پاسخ کارشناس را دریافت و مطالعه نمایند.
کارشناسان سامانه مشاوره دانیار آماده اند تا اطلاعات لازم در خصوص نحوه ورود به سایت نظارت آموزش و پرورش و استفاده از خدمات ورود به سامانه نظارت nezarat.medu.ir را در اختیار داوطلبان گذاشته و آن ها را از طریق سیستم مشاوره تحصیلی تلفنی دانیار راهنمایی نمایند. همچنین از طریق عضویت در کانال تلگرامی و یا اینستاگرامی دانیار می توانید آخرین اخبار مرتبط با این حوزه را دریافت نمایید.
پاسخ مشاور: سلام، بله. در متن مقاله راهنمای تصویری بازیابی رمز سامانه نظارت آموزش و پرورش آمده است.