برای مشاوره ورود و استفاده از امکانات سامانه سماوات حوزه علمیه
برای مشاوره ورود و استفاده از امکانات سامانه سماوات حوزه علمیه
بسیاری از مراکز و آموزشگاه های مختلف امروزه سامانه و پایگاه های اینترنتی برای دسترسی بهتر و سریع تر کاربران خود به خدمات مختلف در نظر گرفته اند. حوزه علمیه هم برای ارائه بسیاری از خدمات خود، سامانه سماوات به نشانی اینترنتی samavat.ismc.ir را طراحی کرده است. اما بسیاری از طلبه های حوزه علمیه تنها به دلیل عدم آشنایی با این سامانه و نحوه ورود به سایت، نمی توانند از خدمات آن به صورت کامل استفاده کنند.
برای ورود مستقیم به سامانه سماوات حوزه علمیه کلیک کنید.
خدماتی که در سامانه سماوات حوزه علمیه ارائه می شود، در دسته بندی های مختلفی قرار داشته و شامل مواردی مانند ثبت گزارش ماهیانه، اطلاع از اخبار و اطلاعیه های مهم، اعزام کوتاه مدت طلبه ها، تعیین وقت مصاحبه، تشکیل پرونده و بسیاری موارد دیگر می شود. آشنایی با این سایت می تواند تا حدود بسیار زیادی در وقت و هزینه های طلاب صرفه جویی کند. در همین راستا در ادامه این مطلب به معرفی سامانه سماوات حوزه علمیه پرداخته شده و راهنمای نحوه ورود به سایت سماوات هم به صورت کامل ارائه شده است.
معرفی سامانه سماوات حوزه علمیه samavat.ismc.ir
با فراگیر شدن تکنولوژی و ایجاد سامانه های اینترنتی و سایت های مختلف برای آموزشگاه ها، موسسه ها و دانشگاه های مختلف، حوزه علمیه هم یک سامانه و درگاه اینترنتی برای طلاب در نظر گرفته است تا بتوانند به مطالب آموزشی دسترسی بیشتر و بهتری داشته باشند. این سامانه امکانات بسیاری را برای طلاب فراهم کرده و همچنین دسترسی آن ها به بسیاری از خدمات را ساده کرده است. در ادامه این بخش به معرفی سامانه سماوات حوزه علمیه به صورت کلی پرداخته شده است.
یکی از ابتدایی ترین و اولین امکاناتی که سامانه سماوات حوزه علمیه در اختیار کاربران قرار می دهد، دسترسی به مطالب آموزشی است. تمامی طلاب می توانند به مطالب آموزشی این سایت در راستای دروس خود یا مطالب اضافی دسترسی داشته باشند. مطالبی که مربوط به دروس طلاب هستند، می توانند به آن ها در فهم بهتر دروس و مرور مطالب کمک بسیاری کند. سایر مطالب اضافی هم به آن ها این امکان را می دهد که بتوانند اطلاعات خود را تکمیل کرده و برای این که مرجع قابل اعتماد شوند آن ها را آماده کنند.
اما علاوه بر مطالب آموزشی درسی و مطالب اضافه، در این سایت امکانات بسیار زیاد دیگری هم مشاهده می شود. در این سایت طلاب می توانند به راحتی در آزمون های مختلف شرکت کرده، گزارش کار ماهانه خود را ارسال کرده، عملکرد خود را به طور مستمر مشاهده کرده و حتی رتبه بندی های کاربران بر اساس ملاک های مختلف را هم مشاهده کنند. در کل می توان گفت که این درگاه اینترنتی برای بسیاری از طلاب یک بستر امن و بسیار راحت فراهم کرده است که بیشتر کارهای خود را به صورت غیر حضوری انجام بدهند.
راهنمای ورود به سامانه سماوات samavat.ismc.ir
اکنون که درباره سامانه سماوات به نشانی اینترنتی samavat.ismc.ir به طور کلی صحبت شد و افراد درباره هدف کلی از طراحی این سایت اطلاع پیدا کردند، سوال اصلی این است که چگونه می توان به این سایت دسترسی داشت و راهنمای ورود به سامانه سماوات به چه صورت است؟ ورود به این سایت بسیار ساده بوده و تمامی افراد با هر سیستمی که در دست داشته باشند، می توانند وارد آن شوند. در ادامه این بخش یک راهنمای ورود به سامانه سماوات به صورت کلی ارائه شده است.
برای ورود مستقیم به سامانه سماوات حوزه علمیه کلیک کنید.
در ابتدا باید نشانی اینترنتی samavat.ismc.ir را در مرورگر وارد کرد تا بتوان به صفحه اصلی سایت سماوات حوزه علمیه دسترسی داشت. در این صفحه، همان طور که در تصویر زیر مشاهده می شود، صفحه ورود به سایت برای افراد باز خواهد شد. در این صفحه تمامی کاربران می توانند نام کاربری و سپس رمز عبور از پیش تعیین شده خود را وارد کرده و سپس به سایت سماوات حوزه علمیه دسترسی داشته باشند.
در ادامه راهنمای ورود به سامانه سماوات حوزه علمیه، باید به این موضوع اشاره کرد که تنها افرادی می توانند به سامانه دسترسی داشته و وارد آن شوند که از قبل حساب کاربری داشته باشند. در صورتی که افراد از پیش یک حساب کاربری ایجاد نکرده باشند، دیگر نام کاربری و رمز عبوری هم ندارند که با استفاده از آن وارد سامانه شوند. در همین راستا ابتدا باید از طریق گزینه ثبت نام یک حساب کاربری ایجاد کرده و پس از آن می توانند طبق راهنمای ورود به سامانه سماوات، از امکانات این سایت استفاده کنند.
تشکیل پرونده سایت سماوات samavat.ismc.ir
یکی از اقداماتی که افراد برای استفاده از سایت سماوات حوزه علمیه باید انجام بدهند، تشکیل پرونده در این سایت است. برای تشکیل پرونده در سایت سماوات، کاربران می بایست سه مرحله اصلی را پشت سر بگذارند. اولین مرحله، ساخت حساب کاربری در سایت سماوات به نشانی اینترنتی samavat.ismc.ir است. در این مرحله می توان یا در سایت ثبت نام کرد، یا طبق راهنمای ورود به سامانه سماوات، وارد حساب کاربری شد.
دومین اقدامی که افراد برای تشکیل پرونده سایت سماوات باید انجام بدهند، تعیین زمان مصاحبه است. پس از ورود به سایت سماوات به نشانی اینترنتی samavat.ismc.ir، در بخش خدمات سایت می توان به گزینه مربوط به اعزام دسترسی داشت. تمامی کاربران باید اطلاعات خود را کامل کرده و از صحت آن ها اطمینان داشته باشند. سپس می توانند به راحتی زمان مصاحبه خود را در استان های موجود در بخش مربوط به تعیین مصاحبه انتخاب کنند. پس از آن، افراد باید در روز مصاحبه حضور یافته و مصاحبه خود را انجام بدهند.
پس از اتمام مصاحبه، امتیاز افراد در پروفایل کاربری آن ها ثبت می شود. در صورتی که افراد امتیاز لازم را کسب کرده و در بخش مصاحبه قبول شده باشند، نوبت به مرحله بعدی می رسد. در این مرحله باز باید به بخش اعزام در سامانه سماوات حوزه علمیه مراجعه کرده و سپس مدارک مورد نیاز از جمله مدارک شناسایی، دستاوردهای علمی و مسابقات، توصیه نامه های اساتید مختلف و سایر مدارکی که نیاز است را بارگذاری کنند. پس از آن مراحل مربوط به تشکیل پرونده در سایت samavat.ismc.ir تکمیل خواهد شد.
ثبت گزارش کار در سامانه سماوات
همان طور که در بخش های پیش هم به این موضوع اشاره شد، یکی از امکاناتی که سایت سماوات به نشانی اینترنتی samavat.ismc.ir در اختیار کاربران خود قرار می دهد، امکان ثبت گزارش کار به صورت آنلاین است. تمامی طلاب می توانند به راحتی و در منزل وارد این سایت شده و گزارش خود را ثبت کنند. اما اکنون شاید برای بسیاری از کاربران این سوال به میان بیاید که چگونه می توان از طریق سایت گزارش کار ثبت کرد؟ در ادامه این بخش درباره سایت سماوات ثبت گزارش کار توضیحات بیشتری ارائه شده است.
در ابتدا برای داشتن دسترسی به تمامی خدمات و امکانات سایت سماوات مانند بخش ثبت گزارش کار، افراد باید وارد سایت شده یا در آن ثبت نام کنند. برای ورود به سایت سماوات به نشانی اینترنتی samavat.ismc.ir می توان از راهنمای نحوه ورود به سایت سماوات که پیش تر ارائه شد، استفاده کرد. در صورتی که افراد از پیش حساب کاربری داشته و وارد آن شوند، می توانند به بخش خدمات دسترسی داشته باشند. در این بخش می توان گزینه ثبت گزارش کار را از بین سایر خدمات پیدا و روی آن کلیک کرد.
پس از کلیک بر روی گزینه ثبت گزارش کار، تمامی طلاب می توانند به این بخش دسترسی داشته باشند. اکنون می توان تمامی فعالیت های انجام شده از جمله سخنرانی ها، تحقیقات، بررسی ها و… را در قالب یک گزارش پر کرده و در سایت به ثبت رساند. تمامی مدارک مربوط به گزارش ها در صورت نیاز باید در همین بخش بارگذاری و ارجاع داده شوند. داوطلبان و طلاب می توانند در هر تاریخی و هر روزی از ماه که تمایل داشته باشند به بخش ثبت گزارش کار سایت سماوات حوزه علمیه به نشانی اینترنتی samavat.ismc.ir دسترسی داشته باشند.
نحوه ثبت نام سماوات
در بخش های قبلی راهنمای نحوه ورود به سایت سماوات حوزه علمیه به نشانی اینترنتی samavat.ismc.ir برای کاربران و علاقه مندان قرار داده شد. در متن راهنما هم به این موضوع اشاره شد که افراد می بایست برای ورود به سامانه سماوات، از قبل یک حساب کاربری داشته یا به بیان بهتر در این سایت ثبت نام کرده باشند. اکنون برای کاربران جدید این سایت شاید این سوال به میان بیاید که نحوه ثبت نام در سایت سماوات به چه صورت است؟ برای دسترسی بهتر افراد به خدمات سایت سماوات، در ادامه این بخش درباره نحوه ثبت نام سماوات توضیحات تکمیلی ارائه شده است.
ابتدا افراد باید وارد سامانه حوزه علمیه به نشانی اینترنتی hejrat.ismc.ir شده و مانند تصویر زیر روی گزینه ثبت نام ایرانی ها یا ثبت نام اتباع با توجه به ملیت خود کلیک کنند.
پس از مطالعه مواردی که در صفحه بعدی به آن ها اشاره شده است، باید روی گزینه ادامه ثبت نام کلیک کرد.
در مرحله بعدی، همان طور که در تصویر زیر مشاهده می شود، یک فرم به داوطلبان نشان داده می شود. تمامی داوطلبان باید این فرم را تکمیل کرده و پس از اطمینان از صحت اطلاعاتی که وارد شده است روی گزینه ارسال کلیک کنند. اگر کدهای وارد شده درست باشد، می توانند ثبت نام خود را در این سایت تکمیل کنند.
تشکیل پرونده در این مرحله تنها به معنی ثبت نام در سایت سماوات و دریافت نام کاربری و رمز عبور است. برای تکمیل تشکیل پرونده، افراد باید طبق مراحل قبلی پیش رفته و پس از تعیین زمان مصاحبه، مدارک خود را بارگذاری کنند. پس از تکمیل ثبت نام و تایید اطلاعات، طللبه هایی که در سامانه سماوات ثبت نام کرده باشند می توانند به راحتی به تمامی امکانات موجود در این سایت دسترسی داشته باشند.
سامانه سماوات طرح امین samavat.ismc.ir
طرح امین یکی از خدمات و برنامه هایی است که سامانه سماوات به نشانی اینترنتی samavat.ismc.ir برای طلاب و کاربران خود در نظر گرفته است. این طرح با همکاری حوزه علمیه با وزارت آموزش و پرورش برنامه ریزی شده و افراد می توانند با استفاده از آن برای استخدام در این وزارت اقدام کنند. در ادامه این بخش درباره سامانه سماوات طرح امین و تمامی نکات مربوط به آن توضیحات بیشتری ارائه شده است.
طرح امین طرحی است که با هدف استخدام طلاب حوزه علمیه برای کار در آموزش و پرورش اجرا شده است. تمامی طلاب می توانند پس از ثبت نام در سامانه اینترنتی سماوات به نشانی اینترنتی samavat.ismc.ir در این طرح ثبت نام کرده و در آزمون کتبی و شفاهی برای استخدام در آموزش و پرورش شرکت کنند. داوطلبانی که بتوانند پس از ثبت نام در طرح امین امتیاز کافی را در هر دو مرحله به دست بیاورند، می توانند برای تبلیغ و تعلیم موارد دینی به دانش آموزان در مدارس ثبت نام شوند.
طرح امین هر ساله در زمان های مشخصی برگزار شده و زمان ثبت نام آن توسط اداره آموزش و پرورش و حوزه علمیه مشخص خواهد شد. تمامی افرادی که قصد شرکت در این طرح را داشته باشند، می توانند به راحتی و بدون هیچ مشکلی در سایت سماوات حوزه علمیه ابتدا ثبت نام کرده، سپس تشکیل پرونده داده و در زمان مشخص شده در طرح امین ثبت نام کنند. اطلاعات دقیق تر درباره این طرح و آزمون های لازم برای استخدام طلاب در آموزش و پرورش در زمان مشخص شده در سایت سماوات به نشانی samavat.ismc.ir بارگذاری خواهد شد.
اعزام کوتاه مدت سماوات
یکی دیگر از امکاناتی که سایت سماوات در اختیار افراد قرار می دهد، امکان اعزام طلاب برای مدتی کوتاه به مناطق و مراکز مختلف برای تبلیغ و انجام سایر کارهای مربوط به طلبه ها و حوزه علمیه است. تمامی افرادی که در این سامانه ثبت نام کرده باشند، می توانند برای اعزام کوتاه مدت اقدام کنند. در ادامه این بخش تمامی موارد مربوط به اعزام کوتاه مدت سامانه سماوات به نشانی اینترنتی samavat.ismc.ir ارائه شده است.
برای این که افراد بتوانند برای اعزام کوتاه مدت سماوات ثبت نام کنند، ابتدا باید در سامانه سماوات به نشانی اینترنتی samavat.ismc.ir ثبت نام کنند. می توان از طریق راهنمایی که در این مطلب ارائه شد، در سامانه سماوات ثبت نام کرده و سپس وارد پروفایل یا حساب کاربری شد. پس از ورود به حساب کاربری، می توان برای تشکیل پرونده و اعلام زمان مصاحبه حضوری اقدام کرد. برای این که افراد بتوانند از اعزام کوتاه مدت سامانه استفاده کنند، می بایست یک وقت مصاحبه تعیین کرده باشند.
پس از اتمام مصاحبه می توان برای تکمیل پرونده و بارگذاری مدارک و وارد کردن اطلاعات لازم مجددا به سایت مراجعه کرد. پس از اتمام تمامی این موارد، داوطلبانی که امتیاز کافی به دست آورده و تشکیل پرونده خود را تکمیل کرده باشند می توانند برای تبلیغ و تعلیم مسائل دینی به بخش های مختلف اعزام شوند. مدت زمان اعزام و محل اعزام بسته به داوطلب می تواند متفاوت باشد. در هر صورت مدت زمان توسط خود سایت به افراد اطلاع داده می شود.
سایر امکانات سایت سماوات حوزه علمیه samavat.ismc.ir
در بخش های نخستین و هنگام معرفی سامانه سماوات حوزه علمیه به این موضوع اشاره شد که سامانه سماوات حوزه علمیه به نشانی اینترنتی samavat.ismc.ir امکانات بسیار زیادی برای طلاب داشته و تمامی آن ها می توانند به راحتی و پس از ورود به سایت از این امکانات استفاده کنند. تا این قسمت از مطلب به برخی از مهم ترین و پر استفاده ترین امکانات این سایت اشاره شد. در ادامه این بخش درباره سایر امکانات سایت سماوات حوزه علمیه توضیحات بیشتری ارائه شده است.
در این بخش تمامی افراد می توانند سوابق تحصیلی، افتخارات و دستاوردهای خود را مشاهده کنند. تمامی مدارک و سوابق تحصیلی که در این بخش مشاهده می شود کاملا معتبر هستند.
این بخش که پیش تر هم به آن اشاره شد، مخصوص ثبت گزارش کار ماهیانه در سامانه سماوات حوزه علمیه است.
در این بخش از سایت samavat.ismc.ir، تمامی کاربران می توانند از مشاوران و راهنماهای سایت سماوات سوالات خود را بپرسند.
افرادی که مایل هستند تا رمز عبور خود را به سایت سماوات تغییر بدهند، می توانند از این بخش اقدام کنند.
این بخش مخصوص اخبار و اطلاعیه های مهمی است که برای طلبه ها منتشر می شود. افرادی که به دنبال ثبت نام در طرح های مختلف هستند، می توانند از طریق این بخش برای ثبت نام اقدام کنند.
همان طور که مشاهده شد، در سایت سماوات امکانات و خدمات بسیار متنوعی ارائه می شود. لازم به ذکر است که این سایت همواره در حال ارتقا بوده و افراد می توانند از امکانات جدیدی که در آن قرار می گیرد، به سادگی استفاده کنند. تنها نکته قابل توجه این است که برای استفاده از تمامی این امکانات، افراد باید حتما در سایت ثبت نام کرده باشند. در غیر این صورت دسترسی به خدمات امکان پذیر نخواهد بود.
کارشناسان سامانه مشاوره دانیار آماده اند تا اطلاعات لازم در خصوص سامانه سماوات حوزه علمیه را در اختیار داوطلبان گذاشته و آن ها را از طریق سیستم مشاوره تحصیلی تلفنی دانیار راهنمایی نمایند. همچنین از طریق عضویت در کانال تلگرامی و یا اینستاگرامی دانیار می توانید آخرین اخبار مرتبط با این حوزه را دریافت نمایید.
پاسخ مشاور: سلامف بله. امکان ثبت گزارش ماهانه طرح امین در سایت سماوات وجود دارد.