برای مشاوره ورود و استفاده از امکانات سامانه نهضت سواد آموزی
برای مشاوره ورود و استفاده از امکانات سامانه نهضت سواد آموزی
نهضت سواد آموزی، جهت ارائه خدمات آموزشی به بزرگسالان و در مواردی به دانش آموزان مناطق محروم، تاسیس شده که خدمات آنلاین مربوط به این مرکز را می توان از سامانه آن دریافت کرد، اما سوال اکثر داوطلبان این است که نحوه ورود به سایت نهضت چگونه بوده و چه خدماتی را می توان از طریق آن استفاده نمود؟ سایت سواد آموزی خدمات خاصی را به آموزگاران و آموزش پذیران ارائه می دهد که آشنایی با روند شرکت در کلاس های آنلاین و دریافت سابقه کار از آن اهمیت دارد.
برای ورود به سامانه نهضت سواد آموزی کلیک کنید.
امکان استفاده از خدمات سامانه نهضت سواد آموزی تنها برای آموزش دهندگان و آموزش پذیران یا کارکنان مربوطه وجود داشته و هر شخصی امکان ایجاد حساب کاربری در سایت را نخواهد داشت. در این مقاله به بررسی نحوه ورود به سایت نهضت سواد آموزی و استعلام با کد ملی پرداخته شده و در خصوص نحوه نام نویسی در سامانه سوادآموزی savad.ir توضیحاتی آورده شده است. افراد از طریق مطالعه مقاله در پیش رو با نحوه دریافت سابقه کار و نتیجه استعلامی آشنا گشته و در خصوص امکانات در دسترس اطلاعات کافی کسب خواهند نمود.
معرفی سامانه نهضت سواد آموزی savad.ir
در خصوص معرفی سامانه نهضت سواد آموزی باید توضیح داد که این سایت زیر نظر آموزش و پرورش و نهضت سواد آموزی فعالیت کرده و وظیفه ارائه خدمات آنلاین را به آموزگاران و سواد آموزان بر عهده دارد. افراد از طریق جستجوی نشانی savad.ir در مرورگر می توانند وارد سایت گشته و برای دریافت خدمات اقدام نمایند. جهت ثبت نام در سامانه نهضت سواد آموزی افراد می توانند از طریق روش های مختلفی همچون حضوری یا غیر حضوری اقدام نمایند که برای نام نویسی غیر حضوری نیاز به کد ملی خواهد بود.
افراد پس از طی کردن مراحل نام نویسی می توانند، فرآیند ورود به سایت نهضت سواد آموزی را انجام داده و از طریق پنل کاربری خود خدمات مختلفی دریافت کرده و برای مثال از کلاس های آنلاین بهره مند شوند. از بخش های مختلف سامانه نهضت سواد آموزی می توان به بخش ورود یا ثبت نام آموزش دهنده ها و ورود سواد آموزان اشاره کرد. این سایت امکان برگزاری کلاس های مجازی را فراهم نموده و همچنین از طریق ارائه بخش دانلود به افراد اجازه می دهد تا نرم افزارهای مورد نیاز برای شرکت در کلاس های اینترنتی را به آسانی دریافت کرده و استفاده نمایند.
افراد باید توجه داشته باشند که سامانه سوادآموزی savad.ir در جهت ارتقای مهارت های بزرگسالان فعالیت کرده و به دانش آموزان در حال تحصیل در مقاطع دبستان، متوسطه اول و دوم خدمات ارائه نمی دهد. تنها آن دسته از افراد که به عنوان بزرگسال مشغول تحصیل بوده یا معلمانی که به بزرگسالان آموزش می دهند، جزو کاربران سایت savad.ir به حساب خواهند آمد.
راهنمای ورود به سامانه نهضت سواد آموزی savad.ir
ورود به سایت نهضت سواد آموزی برای دو دسته آموزش دهندگان و آموزش پذیران فراهم می باشد که طبیعتا پنل کاربری هر یک از این اعضا با دیگری فرق خواهد داشت. هر یک از افراد پس از دسترسی به حساب خود امکان ارائه یا دریافت آموزش ها را داشته که راهنمای ورود به سایت نهضت سواد آموزی در زیر آورده شده و بخش مربوطه معرفی گشته است.
برای ورود به سامانه نهضت سواد آموزی کلیک کنید.
افراد جهت ورود به سایت نهضت می بایست نشانی savad.ir را در مرورگر وارد کرده و در ادامه روی گزینه ورود کلیک کنند. لازم به ذکر است که آموزش پذیران همچنین از طریق بخش ورود سواد آموزان امکان تکمیل فرم را در اختیار داشته و می توانند از طریق کد ملی و رمز عبور وارد حساب خود گردند.
پس از کلیک بر روی ورود فرم مربوطه برای اشخاص نشان داده شده و امکان تکمیل آن فراهم می گردد. فرم می بایست با نام کاربری و رمز عبور تکمیل شود که افراد در صورت عدم برخورداری از رمز باید ابتدا در سامانه سوادآموزی savad.ir نام نویسی نمایند. لازم به ذکر است که دارندگان رمز پویا سامانه نهضت می توانند با کلیک بر روی رمز پویا منتظر دریافت آن از طریق پیامک مانده و در ادامه آن را در فرم درج کنند.
پس از ورود به سایت نهضت، آموزگاران می توانند برای ارائه آموزش اقدام کرده و سواد آموزان نیز می توانند در کلاس های آنلاین شرکت نمایند. امکان دریافت سابقه کار از طریق پنل کاربری برای آموزگاران وجود داشته و آموزش پذیران نیز می توانند میزان تحصیلات خود را تصدیق نموده یا درخواست های خاصی مانند درخواست انتقالی را به ثبت برسانند.
ثبت نام سامانه نهضت سواد آموزی savad.ir
آموزگاران یا افرادی که خدمات آموزشی را به بزرگسالان ارائه می دهند، می بایست پیش از هر چیز مراحل ثبت نام را جهت ارائه خدمات طی کرده و برای بارگذاری کلاس های آنلاین یا هر گونه فعالیت دیگر ابتدا حساب کاربری ایجاد نمایند. همچنین سواد آموزانی که تمایل به دریافت خدمات آموزشی دارند می بایست ابتدا در سامانه سوادآموزی savad.ir نام نویسی خود را انجام داده و در ادامه برای گذراندن دوره ها اقدام کنند که نام نویسی از طریق سه شیوه حضوری، پیامکی و آنلاین امکان پذیر می باشد.
امروزه افراد زیادی به دلایل مختلف تمایل به نام نویسی آنلاین نداشته و از طریق مراجعه به نهضت سواد آموزی مراحل ثبت نام را طی می نمایند. این افراد پس از حضور در مرکز مربوطه می توانند از کارشناسان راهنمایی دریافت کرده و فرم های مربوطه را که به صورت چاپی در اختیار آنان قرار داده می شود با اطلاعات صحیح تکمیل نمایند.
یکی از بهترین روش ها برای ثبت نام در سایت نهضت روش پیامکی است که متقاضیان برای این امر می بایست کد ملی خود را برای شماره 10008899 پیامک کرده و از این طریق نام کاربری و رمز عبور ورود به سایت را دریافت کنند. متقاضیان در صورتی که پس از ارسال پیامک پاسخی مبنی بر نام کاربری و رمز عبور دریافت نکردند می بایست روش های دیگر را امتحان نمایند.
سواد آموزان و آموزش دهندگان در صورتی که به اینترنت دسترسی داشته و امکان نام نویسی آنلاین را در اختیار دارند، می توانند طبق راهنمای تصویری زیر مراحل مربوطه را طی کرده و با موفقیت در سایت ثبت نام کنند. این روش زمان زیادی نبرده و نسبت به مراجعه حضوری به مراتب مناسب تر خواهد بود.
متقاضیان ابتدا باید نشانی savad.ir را در مرورگر جستجو کرده و در ادامه روی ورود به سایت نهضت سواد آموزی کلیک کنند. همچنین باید اشاره داشت که آموزگاران از طریق ثبت نام آموزش دهنده ها نیز می توانند فرم مربوطه را دریافت و تکمیل نمایند.
در مرحله بعدی اشخاص باید روی گزینه کاربر جدید کلیک کنند.
حالا متقاضیان می توانند فرم مربوطه را با اطلاعاتی مانند شماره ملی و شماره تلفن تکمیل کرده و روی ارسال کد کلیک نمایند. پس از دریافت کد از طریق پیامک می بایست مقدار در فرم درج گشته و افراد گزینه مرحله بعد را انتخاب کنند.
لازم به ذکر است که شماره تلفن درج شده در فرم نام نویسی باید متعلق به سواد آموز یا آموزش دهنده بوده و کاملا در دسترس به حساب بیاید. زیرا در صورت خارج از دسترس بودن افراد، امکان نام نویسی وجود نداشته و در آینده در صورت فراموشی رمز عبور امکان بازیابی را در اختیار نخواهند داشت. به همین دلیل شماره تلفن همراه اهمیت بالایی داشته و می بایست متعلق به شخص باشد.
یکی دیگر از گزینه های ثبت نام سامانه نهضت سواد آموزی متعلق به افرادی است که از طرف بهزیستی خدمات دریافت کرده و دارای معلولیت به حساب می آیند. این افراد می توانند پس از ورود به سایت، از طریق گزینه انتخاب مربوط به بهزیستی فرم نام نویسی را مشاهده و با اطلاعات هویتی خود تکمیل نمایند.
پس از انتخاب گزینه ثبت نام بهزیستی فرم زیر برای متقاضیان نمایش داده خواهد شد.
لازم به ذکر است که فرم ثبت نام نهضت برای بهزیستی تفاوت خاصی با دیگر فرم ها داشته و مجهز به یک بخش معلولیت می باشد. افرادی که نابینا بوده یا دارای دیگر معلولیت ها به حساب می آیند باید جزئیات کامل را در فرم درج کرده تا در آینده خدمات متناسبی را از آموزش دهندگان و کارمندان نهضت دریافت نمایند.
استعلام کد ملی نهضت سواد آموزی
یکی از مهم ترین موارد لازم برای ثبت نام در سامانه نهضت سواد آموزی، کد ملی می باشد که افراد از طریق استعلام این کد موفق به نام نویسی در سایت گشته و می توانند رمز عبور معینی را جهت ورود به سایت نهضت سواد آموزی انتخاب کنند. امکان طی کردن مراحل از طریق روش های آنلاین و پیامکی وجود دارد که راهنمای مربوطه به صورت تصویری در ادامه شرح داده شده است.
متقاضیان پس از درج نشانی savad.ir در مرورگر می توانند وارد بخش ورود شده و روی کاربر جدید کلیک کنند.
در ادامه اشخاص می توانند از طریق درج کد ملی و شماره تلفن همراه برای استعلام و نام نویسی اقدام نمایند.
استعلام کد ملی نهضت سواد آموزی به این دلیل صورت می گیرد که تنها آموزش پذیران و آموزش دهندگان امکان ورود به این سایت را داشته و افراد فاقد شرایط لازم موفق به دریافت خدمات نخواهند شد. افراد همچنین در صورت فراموشی رمز عبور می توانند از خدمات استعلام با کد ملی بهره مند شده و مانند تصویر زیر برای بازیابی اقدام کنند.
لازم به ذکر است که یکی از روش های ثبت نام سامانه نهضت سواد آموزی روش پیامکی بوده که در آن روش نیز از کد ملی استفاده خواهد شد و اشخاص می بایست شماره ملی را جهت استعلام برای 10008899 پیامک نمایند. به طور کلی باید اظهار داشت مهم ترین مدرک لازم برای ورود به سامانه سوادآموزی savad.ir و دریافت خدمات کد ملی بوده و افراد باید این مورد 10 رقمی را به خاطر داشته باشند.
تکمیل اطلاعات سایت نهضت سواد آموزی savad.ir
تکمیل اطلاعات سامانه سوادآموزی savad.ir به صورت حضوری یا آنلاین انجام شده و افراد پس از ورود به سایت نهضت سواد آموزی می توانند مراحل نام نویسی الکترونیکی را طی نمایند. متقاضیان روش حضوری نیز از طریق حضور در مراکز نهضت می توانند برای تکمیل فرم ها اقدام کرده و هویت خود را جهت دریافت یا ارائه خدمات آموزشی به ثبت برسانند.
لازم به ذکر است که مراجعه به سامانه نهضت سواد آموزی و تکمیل اطلاعات الکترونیکی آسان ترین روش بوده و به همین دلیل افراد زیادی این روش را انتخاب می نمایند. نمونه فرم تکمیل اطلاعات در زیر آورده شده و قابل مشاهده می باشد که افراد پس از جستجوی نشانی savad.ir در مرورگر و انتخاب گزینه ثبت نام به آن دسترسی خواهند داشت.
سامانه نهضت سواد آموزی امکان ثبت نام را تنها برای اشخاصی در دسترس قرار داده که نیازمند دریافت آموزش به حساب آمده یا متقاضی ارائه خدمات آموزشی باشند. بر این اساس باید گفت تنها دارندگان کد ملی مجاز به ثبت نام امکان تکمیل اطلاعات را در اختیار داشته و افراد دیگر مانند دانشجویان یا دانش آموزان دبستان یا متوسطه امکان حضور در کلاس های آموزشی آنلاین را در اختیار ندارند.
دریافت سابقه کار نهضت سواد آموزی
آموزش دهندگانی که در سامانه نهضت سواد آموزی فعالیت کرده و خدمات ارائه داده اند، در صورت تمایل می توانند از طریق ورود به سایت savad.ir برای دریافت سابقه کار خود اقدام کنند. این امکان تنها برای آموزگارانی فراهم می باشد که از سال 1387 به بعد فعالیت کرده و دارندگان سابقه پیش از سال هشتاد و هفت باید گواهی (06) را که به صورت دستی توسط رئیس اداره سواد آموزی اعطا می شود دریافت نمایند.
لازم به ذکر است که امکان محاسبه حداکثر 12 ماه سنوات در یک سال برای آموزش دهندگان وجود داشته و به طور کلی سنوات بر اساس قانون خاص و معینی به ازای برگزاری دوره های آموزشی مقدماتی، تکمیلی یا تحکیم سواد محاسبه خواهند شد. جدول محاسبه سابقه کار در زیر آورده شده و جزئیات مربوطه شرح داده شده است.
عنوان دوره | سنوات محاسبه شده |
مقدماتی 4 ماهه، تکمیلی 6 ماهه | 1 ماه شناسایی، 5 ماه آموزش |
پایانی 8 ماهه | 1 ماه شناسایی، 7 ماه آموزش |
تحکیم سواد 2 ماهه | 1 ماه شناسایی، 1 ماه آموزش |
متقاضیان دریافت سابقه کار نهضت سواد آموزی می بایست پیش از هر چیز مراحل ورود به سایت نهضت سواد آموزی و ورود به حساب کاربری را طی کرده و در ادامه از طریق پنل کاربری برای دریافت سوابق اقدام کنند. این افراد می توانند پس از جستجوی نشانی savad.ir در مرورگر و انتخاب گزینه ورود فرم مربوطه را مانند تصویر زیر تکمیل نمایند.
در صورتی که اشخاص پس از ورود به پنل کاربری سامانه سوادآموزی savad.ir موفق به دریافت سابقه کار نهضت سواد آموزی نگشتند، باید با اداره نهضت مربوط به استان یا منطقه تماس گرفته و راهنمایی دریافت کنند. سوابق پیش از سال 1387 نیز در سامانه نهضت سواد آموزی به ثبت نرسیده و به همین دلیل تنها از طریق اداره مربوطه قابل اخذ خواهد بود.
نتایج استعلام نهضت سواد آموزی
در خصوص نتایج نهضت سواد آموزی باید توضیح داد که کاربران جهت دریافت رمز عبور ورود به سایت می توانند از طریق روش های حضوری و غیر حضوری استفاده کنند که طبیعتا نتیجه مراجعه حضوری توسط کارشناسان به فرد اطلاع رسانی می شود. اما متقاضیان دیگر روش ها نتیجه را به صورت آنلاین یا پیامکی دریافت خواهند نمود. آن دسته از افراد که ثبت نام سامانه نهضت سواد آموزی را از طریق ارسال کد ملی به شماره 10008899 انجام داده اند، در نهایت نام کاربری و رمز عبور ورود به سایت برای آنان پیامک گشته و آن افرادی که مراحل نام نویسی را در سامانه سوادآموزی savad.ir طی کرده اند نتایج را به صورت اینترنتی مشاهده خواهند نمود.
به طور کلی باید اظهار داشت که افراد در صورت مجاز بودن برای ثبت نام در سامانه نهضت به راحتی تاییدیه دریافت کرده و موفق به تکمیل ثبت نام می گردند، اما در صورت عدم برخورداری از مجوز با پیام شماره ملی وارد شده مجاز به ثبت نام نیست مواجه خواهند شد. در صورتی که افراد جزو آموزش دهندگان یا آموزش پذیران به حساب آمده، اما کد ملی آنان غیر مجاز شناخته می شود باید جهت رفع مشکل با کارشناسان ارتباط برقرار نمایند.
همچنین باید اشاره داشت که آموزش دهندگان پس از ورود به حساب کاربری خود امکان استعلام سوابق کاری را در اختیار داشته و در ادامه می توانند نتایج استعلامی را به صورت آنلاین دریافت کنند. این نتایج برای اشخاصی که پیش از سال 87 مشغول خدمت رسانی بوده اند به صورت آنلاین قابل دریافت نبوده و باید به شکل دستی توسط رئیس اداره ارائه داده شود. آموزش پذیران نیز امکان استعلام سوابق تحصیلی خود را در اختیار داشته و می توانند سابقه حضور در کلاس ها را مشاهده نمایند.
امکانات سامانه نهضت سواد آموزی savad.ir
آشنایی با امکانات سامانه نهضت سواد آموزی به هر دو گروه آموزگاران و سواد آموزان کمک می کند تا استفاده بهینه تری از سایت نهضت داشته و پس از ورود به سایت برای دریافت خدمات اقدام نمایند. لیست مهم ترین بخش ها و امکانات موجود در savad.ir در ادامه آورده شده و به صورت کلی معرفی گشته است:
در این بخش افراد می توانند خدمات الکترونیکی مربوط به آموزش ها را دریافت کرده یا با انتخاب گزینه من بی سواد هستم برای دریافت آموزش اقدام نمایند.
یکی از بخش های سامانه نهضت سواد آموزی مشارکت الکترونیکی بوده که به افراد اجازه دریافت خدمات اداری و سازمانی را خواهد داد.
سواد آموزان پس از ورود به سایت نهضت سواد آموزی می توانند از طریق قسمت آموزش مجازی برای مشاهده ویدیوهای آنلاین و افزایش مهارت های خود اقدام کنند.
جهت مشاهده کلاس های آنلاین و شرکت در دوره های مجازی افراد نیاز به نرم افزارهای خاصی مانند فایر فاکس دارند که لینک دانلود موارد در این قسمت آورده شده است.
از سایر امکانات سامانه نهضت سواد آموزی می توان به تماس با ما، ثبت درخواست انتقالی، ثبت مدارک تحصیلی، تصدیق تحصیلات، دریافت منابع امتحان و اخذ گواهی سابقه کار اشاره کرد. متقاضی جهت دریافت خدمات می بایست ابتدا وارد پنل کاربری خود گردند زیرا در غیر این صورت خدمات مربوطه ارائه نخواهد شد. امکانات سامانه استعلام نهضت سواد آموزی در پنل های کاربری آموزگاران و سواد آموزان متفاوت بوده و هر فردی بر اساس نیازهای خود امکان دریافت برخی از خدمات را در اختیار دارد. غالبا آموزش پذیران توانایی شرکت در کلاس ها را در اختیار داشته و از طرف دیگر آموزگاران دسترسی به امکاناتی مانند ارائه دوره ها و ایجاد کلاس ها خواهند داشت.
کارشناسان سامانه مشاوره دانیار آماده اند تا اطلاعات لازم در خصوص سوادآموزی savad.ir، سامانه نهضت سواد آموزی و ورود به سایت آن را در اختیار داوطلبان گذاشته و آن ها را از طریق سیستم مشاوره تحصیلی تلفنی دانیار راهنمایی نمایند. همچنین از طریق عضویت در کانال تلگرامی و یا اینستاگرامی دانیار می توانید آخرین اخبار مرتبط با این حوزه را دریافت نمایید.
پاسخ مشاور: سلام، در متن مقاله راهنمای تصویری نحوه استعلام کد ملی نهضت سواد آموزی آمده است.