برای مشاوره تحصیل در رشته فوریت های پزشکی
برای مشاوره تحصیل در رشته فوریت های پزشکی
رشته فوریت های پزشکی یکی از رشته های موجود در دفترچه انتخاب رشته کنکور سراسری بوده که داوطلبان در صورت کسب رتبه و تراز مناسب قابلیت پذیرفته شدن در آن را خواهند داشت. برخی افراد با مزایای فوریت های پزشکی، نحوه انتخاب دورس آن و برخی از مسائل دیگر آشنا نبوده و نیاز به کسب اطلاع در این باره دارند. آگاهی از همه چیز درباره رشته فوریت پزشکی جهت انتخاب یک مسیر آینده دار از مسائل مهمی بوده که بایستی مورد توجه قرار گیرد.
هدف از پذیرش دانشجویان در رشته فوریت های پزشکی امداد رسانی به بیماران و ارائه خدمات کمک رسانی به مصدومان در حوادث مختلف می باشد. در این مقاله به معرفی رشته فوریت های پزشکی و ادامه تحصیل در این رشته پرداخته خواهد شد. در ادامه مطلب نیز در ارتباط با دروس تدریسی در رشته فوریت های پزشکی و زمان تحصیل در این رشته توضیح داده می شود.
معرفی رشته فوریت های پزشکی
داوطلبان شرکت کننده در کنکور سراسری پس از شرکت در این آزمون نیاز به انتخاب رشته داشته و بایستی به انجام این کار بپردازند. فرآیند انتخاب رشته نیاز به آگاهی کافی در ارتباط با رشته های مورد علاقه داشته تا افراد بتوانند یک انتخاب صحیح داشته باشند. رشته فوریت های پزشکی یکی از رشته های پرطرفدار بوده که برخی افراد با آن آشنا نیستند. در قسمت زیر همه چیز درباره رشته فوریت پزشکی شرح داده شده که بایستی مورد توجه قرار گیرد.
جهت معرفی رشته فوریت های پزشکی می توان گفت که این رشته یکی از رشته های موجود در دفترچه انتخاب رشته کنکور سراسری می باشد که افراد با کسب رتبه و تراز مناسب قابلیت انتخاب آن را خواهند داشت. هدف از ارائه این رشته در دانشگاه های کشور پرورش نیروی امداد رسان به بیماران و خدمات دهی به مصدومان حوادث ناگوار خواهد بود.
در پاسخ به سوال رشته فوریت پزشکی چیست می توان گفت رشته فوریت های پزشکی از محبوب ترین رشته های پزشکی نزد داوطلبان بوده که از استقبال فراوانی برخوردار می باشد. افراد جهت تحصیل در این رشته، علاوه بر قبولی در کنکور سراسری نیاز به این داشته تا در آزمون علمی نیز به کسب امتیاز بپردازند تا به صورت نیمه متمرکز در این رشته پذیرفته شوند. آزمون عملی برگزار شده در راستای سنجش توانایی عملی و روحی داوطلب برگزار شده و مواردی به مانند اعتماد به نفس، انضباط پذیری، گذشت، آمادگی جسمانی و عدم داشتن بیماری خاص سنجیده خواهد شد.
داشتن حداقل قد 170 سانتی برای مردان و 165 سانتی متر برای خانم ها به همراه برخورداری از بینایی خوب، دارا بودن مهارت های بدنی و کلامی از موارد الزامی جهت تحصیل در این رشته می باشد. رشته فوریت های پزشکی دانشگاه آزاد در دو مقطع کاردانی ناپیوسته و کارشناسی پیوسته تدریس می شود که این پذیرش نیز به صورت نیمه متمرکز با شرایط خاص خواهد بود.
به بیان دیگر جهت معرفی رشته فوریت های پزشکی می توان گفت که این رشته در راستای آموزش به افرادی بوده که دارای شرایط کمک به افراد حادثه دیده باشند. رشته فوریت های پزشکی دوره های روزانه تنها از طریق کنکور در دسترس افراد قرار داشته تا داوطلبان می توانند با توجه به مطالب گفته شده با کسب رتبه و تراز مناسب در این رشته دانشگاهی تحصیل نماید. از موارد مهم برای متقاضیان رشته های فوریت پزشکی ادامه تحصیل در رشته فوریت های پزشکی و اطلاع از مزایای فوریت های پزشکی بوده که در ادامه به آن پرداخته خواهد شد.
ادامه تحصیل در رشته فوریت های پزشکی
فرد با اطلاع از همه چیز درباره رشته فوریت پزشکی و این سوال که رشته فوریت پزشکی چیست، قابلیت این را داشته تا با یک انتخاب صحیح، آینده روشن داشته باشد. این رشته در دوره های روزانه، پردیس خودگردان و دانشگاه آزاد تدریس شده و افراد با شرکت در کنکور قابلیت تحصیل در آن را خواهند داشت. در قبل به معرفی رشته فوریت های پزشکی و شرایط مورد نیاز جهت تحصیل در این رشته پرداخته شد، در ادامه نیز در ارتباط با نحوه ادامه تحصیل در این رشته توضیح داده می شود.
برخی داوطلبان، علاقه مند به ادامه تحصیل در رشته های فوریت پزشکی پس از گذراندن مقطع کاردانی بوده که امکان انجام آن وجود خواهد داشت. فارغ التحصیلان مقطع کاردانی رشته فوریت های پزشکی با شرکت در آزمون کاردانی به کارشناسی قابلیت این را داشته تا به ادامه تحصیل در این رشته بپردازند. هرچند فعالیت به عنوان نیروی کار با مدرک کاردانی فوریت های پزشکی امکان پذیر بوده، اما کسب مدرک کارشناسی جایگاه مناسب تری را برای فرد رقم خواهد زد.
آزمون کاردانی به کارشناسی هر ساله برگزار شده و افراد جهت موفقیت در آن نیاز به مطالعه منابع آزمون و رسیدن به حد آمادگی کافی خواهند داشت. داوطلبان با کسب مدرک کارشناسی موقعیت بهتری جهت فعالیت شغلی در این رشته در بازار کار خواهند داشت که بر همین اساس داوطلبان بسیاری به دنبال دستیابی به آن هستند.
متولی برگزاری آزمون کاردانی به کارشناسی رشته فوریت های پزشکی سازمان سنجش بوده که هر ساله اقدام به برگزاری آن می کند. داوطلبان با نام نویسی در این آزمون و قبولی در آن امکان تحصیل در مقطع کارشناسی فوریت های پزشکی را داشته و دیگر نیاز به طی مراحل ثبت نام ندارند. در ادامه در ارتباط با همه چیز درباره رشته فوریت های پزشکی از جمله دروس تدریسی و مزایای فوریت های پزشکی صحبت شده که بایستی مورد مطالعه مخاطبان قرار گیرد.
دروس رشته فوریت های پزشکی
در معرفی رشته فوریت های پزشکی می توان گفت که فوریت های پزشکی یکی از شاخه های علوم تجربی بوده که داوطلبان با کسب رتبه و تراز مناسب در کنکور سراسری امکان تحصیل در آن را خواهند داشت. اطلاع از همه چیز درباره رشته فوریت پزشکی به داوطلبان کمک کرده تا یک انتخاب صحیح تر داشته باشند. برخی افراد با دورس رشته فوریت های پزشکی در مقاطع کاردانی و کارشناسی آشنا نبوده که در زیر به این موضوع پرداخته شده است.
داوطلبان تحصیل در مقطع کاردانی رشته فوریت های پزشکی نیاز به این داشته تا با دورس مرتبط آشنا شده تا از میزان علاقه خود جهت تحصیل در این رشته اطلاع یابند. در این مقطع دروس عمومی نظیر اخلاق اسلامی، زبان عمومی، اندیشه اسلامی، دفاع مقدس و موارد دیگر به همراه دروس اختصاصی مانند احیای قلبی و ریوی، فوریت های پزشکی در گروه های خاص، کارآموزی در عرصه فوریت های داخلی و غیره تدریس خواهد شد.
دانشجویان رشته فوریت های پزشکی پس از گذراندن مقطع کاردانی با توجه به مطالب گفته شده در قبل با شرکت در آزمون کاردانی به کارشناسی قابلیت تحصیل در مقطع کارشناسی را خواهند داشت. در مقطع کارشناسی دورس تدریس شده به 3 دسته دروس پایه، دروس اصلی و دروس تخصصی تقسیم خواهد شد.
در پاسخ به سوال رشته فوریت پزشکی چیست باید گفت دروس پایه این رشته شامل تشریح و فیزیولوژی، میکروب شناسی، بهداشت عمومی، زبان شناسی و انگل شناسی شده و از دورس اصلی می توان به دارو شناسی، فرآیند علمیات و اطلاعات فنی، نشانه شناسی، جابجایی و حمل بیمار، معاینات بدنی، آشنایی با سازمان های امدادی، اخلاق و مقررات حرفه ای و موراد دیگر اشاره کرد. همچنین دروس تخصصی نیز نظیر مسمومیت ها و گزیدگی ها، احیای قلبی- ریوی، اختلالات سیستم قلبی، فوریت های پزشکی در شرایط خاص، خون ریزی ها، کلیات پزشکی و موارد دیگر خواهد بود و آشنایی با این موارد از مزایای فوریت های پزشکی می باشد.
رشته فوریت های پزشکی چند سال است؟
آگاهی از همه چیز درباره رشته فوریت پزشکی چیست از اهداف مهم معرفی رشته فوریت های پزشکی بوده که در قبل به آن پرداخته شد. داشتن آینده شغلی مناسب جز مزایا تحصیل در رشته فوریت های پزشکی می باشد که بایستی مورد توجه قرار گیرد. برخی افراد از مدت زمان تحصیل در این رشته اطلاع نداشته و نیاز به مطالعه در این باره خواهند داشت. در پاسخ به سوال رشته فوریت های پزشکی چند سال است؟ می توان به مطالب شرح داده شده درباره مقطع کاردانی و کارشناسی اشاره کرد که بایستی مورد مطالعه قرار گیرد.
داوطلبان شاخه علوم تجربی پس از شرکت در کنکور با کسب رتبه و تراز مناسب قابلیت این را داشته تا به انتخاب رشته کنکور سراسری و فوریت های پزشکی و پذیرش در آن بپردازند. سپس در مقطع کارشناسی شروع به تحصیل کرده و بایستی 68 واحد درسی را پاس نمایند. از مزایای فوریت های پزشکی این است که این دوره تحصیلی 2 سال طول کشیده و فرد پس از آن امکان تحصیل در مقطع کارشناسی ناپیوسته را خواهد داشت.
با توجه به موارد گفته شده فارغ التحصیلان مقطع کاردانی جهت ادامه تحصیل نیاز به این داشته تا در آزمون کاردانی به کارشناسی برگزار شده توسط سازمان سنجش شرکت نمایند. داوطلبان پس از قبولی در این آزمون قابلیت تحصیل در مقطع کارشناسی ناپیوسته را داشته و بایستی 130 واحد را طی 8 ترم در طول 4 سال پاس نمایند. یکی از موارد مهم برای افراد اطلاع از رشته فوریت های پزشکی برای خانم ها بوده که در ادامه در ارتباط با آن صحبت می شود.
رشته فوریت های پزشکی برای خانم ها
در معرفی رشته فوریت های پزشکی همه چیز درباره رشته فوریت پزشکی شرح داده شد تا داوطلبان در هنگام انتخاب این رشته از آگاهی کافی برخوردار باشند. تا قبل از سال 99 تنها داوطلبان مرد کنکور سراسری امکان انتخاب رشته فوریت های پزشکی را داشتند، اما پس از آن ها خانم ها نیز قابلیت تحصیل در این رشته را دارند. در زیر به این موضوع پرداخته شده که قابل مشاهده می باشد.
از مزایای فوریت های پزشکی می توان به این نکته اشاره کرد که رشته فوریت های پزشکی برای خانم ها نیز در دسترس بوده که با کسب رتبه مناسب قابلیت تحصیل در آن را خواهند داشت. بر اساس نظریه کارشناس ها فعالیت در سمت های شغلی رشته فوریت های پزشکی موجب آسیب به روحیه بانوان شده، اما بر اساس تجربه اخیر فعالیت آنان در این حیطه موجب بهبود التیام بیمار خانم در حوادث خواهد شد. فعالیت یک خانم در کادر اورژانس موجب فعالیت بهتر گروه و حفظ آرامش بیشتر می شود.
خانم ها نیز جهت ادامه تحصیل در رشته فوریت های پزشکی نیاز به این داشته تا پس از فارغ التحصیلی در مقطع کاردانی در آزمون کاردانی به کارشناسی شرکت نمایند. بانوان با قبولی در این آزمون در مقطع کارشناسی شروع به تحصیل کرده و باید دروس مرتبط را پاس کنند. در معرفی رشته فوریت های پزشکی برای بانوان می توان گفت که این رشته یکی از گزینه های ایده آل برای آن ها بوده که آینده شغلی مناسبی را در پیش دارد.
داوطلبان خانم جهت تحصیل در رشته فوریت های پزشکی نیاز به داشتن شرایطی اعم از قد بالای 165 سانتی متر، داشتن سن حداکثر 24 سال، داشتن سلامت جسمانی بالا، عدم اعتیاد به مواد مخدر داشته و در کنار این موارد بایستی سابقه کیفری، سوء پیشینه و موارد متضاد با شرایط تحصیل در این رشته را نداشته باشند.
بازار کار رشته فوریت های پزشکی
همه چیز درباره رشته فوریت پزشکی در مطالب قبل شرح داده شد که در آن به معرفی رشته فوریت های پزشکی، دروس تدریسی در سطوح مختلف این رشته، مدت زمان تحصیل، جایگاه فوریت های پزشکی برای خانم ها، مزایای فوریت های پزشکی و موارد دیگر اشاره گردید. هدف از تحصیل داوطلبان در این رشته علاوه بر کمک های انسانی به افراد آسیب دیده، کسب درآمد بوده که در زیر در ارتباط با بازار کار آن توضیح داده شده است.
در پاسخ به این سوال که رشته فوریت پزشکی چیست باید گفت بازار کار رشته فوریت های پزشکی یک موقعیت ایده آل برای افراد علاقه مند به تحصیل در این رشته بوده که از یک جایگاه مناسب برخوردار خواهند شد. از شغل های فوریت پزشکی می توان به تکنسین اورژانس اشاره کرد که وظیفه اصلی افراد شاغل در این حیطه ارائه خدمات درمانی فوری به مصدومان و بیماران می باشد. متقاضیان می توانند در صورت قبولی در آزمون استخدامی دانشگاه های علوم پزشکی موقعیت شغلی مناسبی در این زمینه پیدا کنند.
دانشجویانی که در رشته فوریت های پزشکی تحصیل کرده اند، قابلیت استخدام در بیمارستان ها، اورژانس ها، تیم های مراقبت ویژه و ستادهای مدیریت بحران را خواهند داشت. با توجه به مطالب گفته شده رشته فویت های پزشکی نیز به مانند سایر رشته های پزشکی یک شغل درآمدزا بوده که بازار کار مناسبی را در اختیار فرد قرار می دهد. در ادامه مزایا و معایب تحصیل در این رشته شرح داده شده که بایستی مورد مطالعه کاربران قرار گیرد.
مزایا و معایب رشته فوریت های پزشکی
در پاسخ به این پرسش که رشته فوریت پزشکی چیست باید گفت رشته فوریت های پزشکی یکی از رشته ها مرتبط با دسته علوم تجربی بوده که فرد با شرکت در کنکور و کسب رتبه مناسب قابلیت تحصیل در آن را خواهد داشت. داوطلبان جهت اطلاع از همه چیز درباره رشته فوریت پزشکی این قابلیت را داشته تا به مطالعه مطالب گفته شده در قبل بپردازند. همچنین در زیر نیز در ارتباط با مزایا و معایب رشته فوریت های پزشکی شرح داده شده که بایستی مورد توجه قرار گیرد.
در معرفی رشته فوریت های پزشکی به بیان دیگر می توان گفت که این رشته در راستای امداد رسانی به هم نوع و حس انسان دوستی در نظر گرفته شده است. افراد با فعالیت در سمت شغلی مرتبط با این رشته به تقویت ایثار و حس انسان دوستی پرداخته و فرد به مراتب بهتری خواهند شد. حقوق فوریت های پزشکی برای افراد استخدام شده در مراکز دولتی با افراد فعال در مراکز خصوصی متفاوت می باشد. به طور تقریبی می توان گفت که کمترین دریافتی برای این قشر حقوق اداره کار بوده و بر اساس میزان تجربه و موارد دیگر حقوق بیشتری دریافت خواهند کرد. بیمه تامین اجتماعی، سنوات، عیدی، حق اولاد و غیره از دیگر مزایای فوریت های پزشکی می باشد.
از معایب تحصیل در رشته فوریت های پزشکی نیز بایستی به مشاهده حوادث ناگوار، مواجعه با بیماران بد حال، نیاز به حفظ آرامش و اعتماد به نفس، آمادگی 24 ساعته و موارد دیگر اشاره کرد. فرد شاغل در سمت شغلی فوریت های پزشکی نیاز به آمادگی جسمانی بالا داشته که در صورت کهولت سن فعالیت او در این حیطه مناسب نمی باشد.
کارشناسان سامانه مشاوره دانیار آماده اند تا اطلاعات لازم در خصوص معرفی رشته فوریت های پزشکی، همه چیز درباره فوریت پزشکی و مزایای آن را در اختیار داوطلبان گذاشته و آن ها را از طریق سیستم مشاوره تحصیلی تلفنی دانیار راهنمایی نمایند. همچنین از طریق عضویت در کانال تلگرامی و یا اینستاگرامی دانیار می توانید آخرین اخبار مرتبط با این حوزه را دریافت نمایید.
پاسخ مشاور: سلام، رشته فوریت های پزشکی در دو مقطع کاردانی و کارشناسی ارائه می شود. برای اطلاع از مدت زمان تحصیل در این رشته به متنمقاله مراجعه کنید. همچنین می توانید از طریق تلفن ثابت با شماره 9099075305 تماس گرفته و از مشاورین ما راهنمایی دریافت کنید.