برای مشاوره زمان مصاحبه دکتری وزارت بهداشت 1403
برای مشاوره زمان مصاحبه دکتری وزارت بهداشت 1403
آزمون دکتری وزارت بهداشت از دو مرحله آزمون کتبی و مصاحبه شفاهی تشکیل شده است. داوطلبانی که در آزمون کتبی نمره و رتبه مناسب را کسب کرده باشند، لازم است نسبت به انتخاب رشته دکتری وزارت بهداشت اقدام نموده و در صورت کسب حد نصاب لازم، برای مصاحبه دانشگاه های انتخابی دعوت شوند. در صورتی که داوطلبان از زمان مصاحبه دکتری وزرات بهداشت 1403 اطلاع نداشته باشند و در مصاحبه شرکت ننمایند، به منزله انصراف از ادامه پذیرش دکتری وزارت بهداشت می باشد.
پذیرش در دکتری وزارت بهداشت به دو صورت دکتری تخصصی و دکتری پژوهش محور می باشد که لازم است داوطلبان در مناطق آمایشی اعلامی از طرف مرکز سنجش آموزش پزشکی کشور در مصاحبه شرکت نمایند. با توجه به اینکه مصاحبه دکتری وزارت بهداشت به عنوان یکی از مهم ترین مراحل پذیرش داوطلبان می باشد، بنابراین در این مقاله به صورت کامل در خصوص زمان دکترای پزشکی ۱۴۰۳ دعوت به مصاحبه، شرایط و مدارک لازم و همچنین جدول امتیازات مصاحبه به صورت کامل توضیح داده می شود.
شرایط دعوت به مصاحبه دکتری وزارت بهداشت ۱۴۰۳
تمامی داوطلبانی که در جلسه آزمون دکتری وزارت بهداشت 1403 شرکت کرده باشند، در صورتی که حد نصاب 50 درصد میانگین کل نمرات شرکت کنندگان در آزمون کتبی هر رشته و همچنین حداقل 30 درصد از نمره تراز شده در آزمون کتبی را کسب کرده باشند دعوت به مصاحبه می شوند. همچنین در مرحله دوم آزمون (مصاحبه) کسب حداقل 50 درصد میانگین نمره تراز شده مرحله دوم 5 درصد اول هر رشته الزامی می باشد.
بنابراین کسب درصدهای بالا در آزمون و تراز بالا در دعوت به مصاحبه تاثیرگذار می باشد. با توجه به اینکه نوع پذیرش دکتری وزارت بهداشت در قالب دکتری تخصصی و پروهش محور می باشد، در جدول زیر نحوه سنجش و پذیرش داوطلبان بیان شده است:
نحوه سنجش و پذیرش داوطلبان دکتری پزشکی | ||
مواد موثر |
دکتری تخصصی |
دکتری پژوهش محور |
نمره آزمون کتبی |
50 درصد |
30 درصد |
مصاحبه علمی |
30 درصد |
30 درصد |
مستندات علمی، آموزشی و پژوهشی |
20 درصد |
20 درصد |
تهیه طرح واره |
----- |
20 درصد |
نکته ای که افراد باید به آن توجه داشته باشند این است که داوطبان پذیرش دکتری پزوهش محور باید قبل از شرکت در مصاحبه، طرح واره مربوط به رساله دکتری را آماده کرده و در روز مصاحبه برای داوران ارائه و از ایده هایی مطرح شده دفاع نمایند. لازم به ذکر است که شرایط ذکر شده براساس آزمون سال قبل می باشد. در صورت ایجاد هرگونه تغییر در شرایط دعوت به مصاحبه دکتری وزارت بهداشت ۱۴۰۳، این مقاله بروزرسانی می شود.
مدارک لازم برای مصاحبه دکتری وزارت بهداشت 1403
شرکت در مصاحبه دکتری وزارت بهداشت به عنوان اصلی ترین مرحله در قبولی و پذیرش داوطلب می باشد. خاطر نشان می گردد داوطلبان باید مستندات و مدارک لازم را در زمان مصاحبه به داوران تحویل دهند تا بتوانند مطابق جدول امتیازات نسبت به کسب نمره اقدام نمایند. در ادامه مدارک لازم برای مصاحبه دکتری وزارت بهداشت 1403 بیان می شود:
ارائه گواهی مدرک زبان
ارائه گواهی معدل کارشناسی، کارشناسی ارشد، معدل علوم پایه یا دکترای حرفه ای
مقالات علمی - پژوهشی چاپ شده در ژورنال های داخلی و خارجی
ارائه مقالات علمی یا خلاصه مقالات
ثبت اختراع
کتاب های منتشر شده یا ترجمه شده
چک لیست مستندات با لوح فشرده برای تحویل مستندات
رزومه داوطلب
طرح واره برای داوطلبان دکتری پژوهش محور
سوابق پژوهشی قابل قبول برای بنیاد ملی نخبگان و استعداد های درخشان
مدارک مربوط به نخبگی به همراه گواهی های صادره از بنیاد ملی نخبگان
گواهی های مربوط به برگزیدگی در جشنواره های علمی، پژوهشی و فناوری
داوطلبان باید مدارک اعلام شده را در پوشه جداگانه به نماینده دبیرخانه شورای علوم پزشکی در محل مصاحبه تحویل دهند. لازم به ذکر است داوطلبان باید سوابق آموزشی، پژوهشی و مدارک مورد نیاز را از طریق سایت مرکز سنجش آموزش پزشکی بارگذاری نمایند تا از طریق دانشگاه های پذیرنده مورد بررسی قرار گیرد.
سایت مصاحبه دکتری وزارت بهداشت ۱۴۰۳
تمامی داوطلبانی که در آزمون کتبی دکتری وزارت بهداشت پذیرفته شده اند لازم است نسبت به ثبت نام و انتخاب رشته دانشگاه ها جهت شرکت در مصاحبه اقدام نمایند. بدین منظور در زمان انتخاب رشته می بایست وارد سایت مرکز سنجش آموزش پزشکی کشور به نشانی sanjeshp.ir شده و نسبت به انتخاب رشته جهت دعوت به مصاحبه اقدام نمایند.
برای ورود به سایت مصاحبه دکتری وزارت بهداشت ۱۴۰۳ کلیک کنید.
خاطر نشان می گردد که اطلاعیه های مربوط به زمان دکترای پزشکی برای مصاحبه و همچنین مدارک لازم از طریق سایت مرکز سنجش آموزش پزشکی کشور اطلاع رسانی می گردد که لازم است داوطلبان به آخرین اطلاعیه های صادره در خصوص مصاحبه دکتری توجه نمایند. لازم به ذکر است داوطلبان باید در زمان مصاحبه از طریق سایت اشاره شده نسبت به بارگذاری مدارک و مستندات آموزشی و پژوهشی مطابق دستورالعمل ارائه شده از طریق سایت اشاره شده اقدام نموده تا بتوانند در مصاحبه دانشگاه ها شرکت نمایند.
نحوه بارگذاری مدارک مصاحبه دکتری وزارت بهداشت 1403
داوطلبان مجاز به انتخاب رشته دکتری وزارت بهداشت می بایست مدارک لازم برای مصاحبه دکتری بهداشت اعم از سوابق آموزشی و پژوهشی خود را بر روی سایت اعلام شده بارگذاری نمایند تا دانشگاه های پذیرنده دانشجو بتوانند بر اساس نمره آزمون و مدارک بارگذاری شده از داوطلبان برای شرکت در جلسه مصاحبه دکتری بهداشت دعوت کنند. از آنجا که امتیاز سوابق آموزشی و پژوهشی به نحوه بارگذاری مدارک مصاحبه دکتری وزارت بهداشت 1403 بستگی دارد، در ادامه مقاله به نحوه درج مدارک آموزشی، پژوهشی و فناوری وزارت بهداشت پرداخته شده است.
در ابتدا لازم است داوطلب سایت "آپلود و بارگذاری مدارک مرکز سنجش آموزش پزشکی کشور" به نشانی "upload.sanjeshp.ir" را در مرورگر جستجو نماید.
سپس در صفحه باز شده باید اطلاعات درخواست شده مانند کد ملی، شماره تلفن همراه و ... را در قسمت تعیین شده وارد نمایند.
در ادامه، لازم است داوطلبان فرم درج سوابق را از سایت مزبور دانلود کنند و پس از تکمیل فرم پرینت شده، نسخه pdf فایل را در قسمت تعیین شده بارگذاری کنند. سپس لازم است مستندات دیگر خود از جمله مقاله چاپ شده و ... را طبق فرم سوابق آموزشی ارائه شده بر روی سایت بارگذاری کنند. بدین ترتیب مراحل بارگذاری مدارک مصاحبه دکتری وزارت بهداشت به پایان رسیده و داوطلبان می بایست منتظر اعلام نتیجه باشند.
تاریخ برگزاری مصاحبه دکتری وزارت بهداشت ۱۴۰۳
بعد از انتخاب رشته دعوت به مصاحبه بر اساس دفترچه انتخاب رشته آزمون دکتری وزارت بهداشت، داوطلبان باید منتظر اعلام نتایج برای مشاهده دانشگاه های دعوت به مصاحبه باشند. برای این منظور لازم است از طریق سایت سنجش پزشکی کشور به نشانی sanjeshp.ir اقدام به مشاهده نتایج دعوت به مصاحبه نمایند. زمان مصاحبه دکتری وزارت بهداشت 1403 با توجه به برنامه ریزی هر دانشگاه متفاوت می باشد.
در سال گذشته،مصاحبه دکتری وزارت بهداشت در دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار گردید. خاطر نشان می گردد داوطلبان برای دانشگاه هایی که دعوت به مصاحبه شده اند، می بایست از طریق سایت آن دانشگاه نسبت به زمان برگزاری، مکان و همچنین مدارک لازم برای شرکت در مصاحبه مطلع گردند. تاکنون تاریخ برگزاری مصاحبه دکتری وزارت بهداشت ۱۴۰۳ تعیین نشده است اما مصاحبه دکتری وزارت بهداشت در سال قبل در تاریخ 2 الی 9 دی ماه برگزار شد. پیش بینی می شود این مصاحبه در سال جاری نیز در نیمه اول دی ماه برگزار شود.
به محض اعلام تاریخ برگزاری مصاحبه دکتری وزارت بهداشت 1403، در این قسمت اطلاع رسانی خواهد شد.
داوطلبان آزمون دکتری وزارت بهداشت 1403 بعد از اعلام نتایج آزمون می بایست به سایت دانشگاه مورد نظر مراجعه کرده و علاوه بر جزئیات مصاحبه و زمان دقیق محل برگزاری، هزینه شرکت در مصاحبه را به صورت اینترنتی به حساب دانشگاه واریز نمایند. هزینه مصاحبه دکتری وزارت بهداشت هرساله تغییر یافته و به اطلاع دانشجویان می رسد. در صورت عدم پرداخت هزینه مصاحبه دکتری وزارت بهداشت، داوطلبان موفق به ثبت نام نشده و دعوت به مصاحبه نخواهند شد.
ایستگاه های مصاحبه دکتری وزارت بهداشت 1403
در روز مصاحبه دکتری وزارت بهداشت، داوطلبان با شش ایستگاه یا مرحله برای انجام امور مصاحبه روبرو هستند. معمولا در هر ایستگاه سه استاد حضور دارد که در مدت زمان 5 الی 10 دقیقه روال مصاحبه در هر ایستگاه انجام می شود. بنابراین لازم است داوطلبان از ایستگاه های مصاحبه دکتری وزارت بهداشت 1403 اطلاع داشته باشند تا با آگاهی کامل در مصاحبه شرکت نمایند. در ادامه به صورت کامل جزئیات هر ایستگاه توضیح داده می شود:
در ایستگاه اول از داوطلب خواسته می شود که کلیات پایان نامه خود را به صورت خلاصه و جامع توضیح دهد. در این ایستگاه داوران سوالات تخصصی در خصوص دلایل انجام پایان نامه و نتایج پایان نامه سوال می نمایند. در این بخش معمولا به صورت تخصصی از مقالات مستخرج از پایان نامه سوالاتی مطرح می شود و داوطلبانی که تسلط کامل به پایان نامه و همچنین مقالات خود داشته باشند می توانند در این مرحله نمره بالایی کسب نمایند.
در این ایستگاه توانایی داوطلبان در شناخت پایگاه های علمی نظیر Scopus، Web of Science، PubMed و غیره مورد بررسی قرار می گیرد. همچنین با طرح کردن موضوعات تخصصی از داوطلب خواسته می شود که مقالات مرتبط با موضوع مطرح شده را از پایگاه های علمی معتبر استخراج نمایند. پیشنهاد می شود برای آمادگی شرکت در این ایستگاه، لازم است از قبل داوطلب لیست کاملی از پایگاه های علمی را استخراج کرده تا در مدت زمان باقیمانده تا مصاحبه به شناخت دقیق از نحوه کار با این پایگاه ها برسند.
در این ایستگاه معمولا چند موضوع مرتبط با رشته تحصیلی داوطلب پیشنهاد می گردد. براساس موضوع پیشنهادی داوطلب باید نسبت به تدریس اقدام نماید. کیفیت شروع تدریس، قدرت بیان و انتقال مفاهیم و همچنین جمع بندی مطالب از مهم ترین معیارهای ارزیابی داوطلب توسط داوران می باشد. پیشنهاد می گردد که داوطلب از قبل مروری بر مطالب درسی رشته تحصیلی خود داشته باشد تا بتواند با تمرکز، نسبت به تدریس در این ایستگاه اقدام نماید.
در این ایستگاه به داوطلب چند موضوع مرتبط با رشته امتحانی پیشنهاد می گردد که داوطلب با انتخاب یک موضوع باید ارائه کوتاه علمی در حضور داوران را انجام دهد. در این ایستگاه به داوطلب 5 دقیقه فرصت داده می شود تا بتواند مطالب علمی مرتبط با موضوع را بدون استفاده از اینترنت و تکنولوزی خاصی تهیه و در مدت زمان سه دقیقه ارائه نماید.
در این ایستگاه داوطلب باید به زبان انگلیسی صحبت نماید. در ابتدا لازم است بیوگرافی خود را برای داوران بیان نماید. در این مرحله چندین روش ارزیابی وجود دارد که معمولا متن تخصصی به داوطلب از طرف داوران ارائه می گردد و باید خلاصه مطلب به زبان انگلیسی بیان شود. همچنین امکان دارد کلید واژه ای به داوطلب پیشنهاد گردد و باید برای این کلید واژه مطالب علمی به زبان انگلیسی بیان شود. همچنین امکان دارد موضوعی به داوطلب پیشنهاد گردد و داوطلب باید چند خطی به زبان انگلیسی در رابطه با موضوع ارائه شده بنویسد.
در این ایستگاه توانایی های داوطلب در ارتباط با رشته امتحانی و همچنین میزان تسلط به مفاهیم تخصصی رشته امتحانی مورد ارزیابی قرار می گیرد. لازم است در این ایستگاه داوطب شایستگی های خود را برای تحصیل در رشته انتخابی به داوران اثبات نماید تا بتواند نمره قابل قبولی را در این ایستگاه کسب نماید.
خاطر نشان می گردد که ایستگاه های اصلی مطابق با موارد بیان شده می باشد ولی امکان دارد برخی از دانشگاه ها نسبت به اضافه کردن چند ایستگاه دیگر مانند بررسی نهایی رزومه را نیز در نظر داشته باشند. همچنین طراحی ایستگاه ها به این صورت است که دانشجو از یک مسیر شروع کرده و از مسیر دیگر خارج می شود. بنابراین داوطلبان باید نسبت به شرایط مصاحبه دانشگاهی که از آن دعوت به مصاحبه شده اند اطلاعات لازم را کسب کنند.
جدول امتیازات مصاحبه دکتری وزارت بهداشت ۱۴۰۳
داوطلبان باید برای شرکت در مصاحبه دکتری وزارت بهداشت از جدول امتیازات مصاحبه اطلاع داشته باشند تا براساس امتیاز هر مورد امتیازات لازم را کسب نمایند. براساس مستندات ارائه شده نمره ای برای داوطلب در نظر گرفته می شود. جدول امتیارات مصاحبه دکتری وزارت بهداشت ۱۴۰۳ به صورت جدول زیر بیان شده است:
نحوه امتیازدهی | حداکثر امتیاز | مواد آموزشی | نوع سنجش |
الف) تدریس نظری یا عملی واحد های درسی دانشگاهی مرتبط به ازای هر واحد 25 درصد امتیاز |
5 |
سابقه فعالیت های آموزشی |
براساس مستندات ارائه شدع توسط داوطلب امتیازدهی می شود. |
تبصره: باید گواهی های مورد تایید معاونت آموزشی دانشکده ارائه گردد. |
|||
الف- طرح تحقیقاتی مصوب دانشگاه به عنوان مسئول یا همکار (حداکثر 2 امتیاز) |
20 |
سابقه فعالیت پژوهشی |
براساس مستندات ارائه شدع توسط داوطلب امتیازدهی می شود. |
ب- مقالات مستخرج از پایان نامه و یا در ارتباط با موضوعی مرتبط با رشته مقطع قبل (حداکثر 15 امتیاز) و برای هر مقاله: |
|||
-نویسنده اول یا مسئول (حداکثر 10 امتیاز) |
|||
-نفرات بعدی براساس تعداد نفرات(حداکثر تا 5 امتیاز) |
|||
-مقالات با سایر ایندکس ها (حداکثر تا 6 امتیاز برای نفر اول) |
|||
-مقالات فارس در مجلات علمی پژوهشی(حداکثر تا 4 امتیاز برای نفر اول) |
|||
ج- سخنرانی در کنگره ها در ارتباط با رشته مقطع قبل (حداکثر تا 3 امتیاز) |
|||
-ارائه سخنرانی در کنگره بین المللی (حداکثر تا 2 امتیاز) |
|||
د- اختراعات و اکتشافات ثبت شده بین المللی (حداکثر تا 7 امتیاز) و داخلی (حداکثر تا 4 امتیاز) |
|||
ه- ترجمه و تالیف کتب در رشته تحصیلی مرتبط با تایید انجمن علمی مربوطه یا معاونت پژوهشی دانشگاه (حداکثر تا 4 امتیاز) |
|||
الف- ایستگاه میزان تسلط داوطلب بر پایان نامه و -مقالات مستخرج از آن (20 امتیاز) |
75 |
ویژگی های فردی داوطلب شامل شخصیت اجتماعی، تعانل، قدرت تجریه و تحلیل و قدرت بیان و توانایی انتقال مفاهیم و همچنین تسلط به زبان انگلیسی در حیطه رشته تخصصی |
با مصاحبه ساختار مند و براساس امیتزا دهی می باشد. |
ب-ایستگاه ارائه شفاهی مطالب علمی – Scientific Presentation (15 امتیاز) |
|||
ج-ایستگاه جستجوری منابع علمی (5 امتیاز) |
|||
د-ایستگاه توانمندی های تخصصی (20 امتیاز) |
|||
ه-ایستگاه اختصاصی زبان انگلیسی (15 امتیاز) |
|||
100 |
مجموع |
بر اساس جدول فوق هرچه امتیاز داوطلب بالاتر باشد و به عدد 100 نزدیک تر باشد، شانس قبولی وی برای پذیرش در دانشگاه بیشتر می شود. لازم به ذکر است که هر دانشگاه حد نصاب خود را داشته و ممکن است داوطلبی با کسب نمره خوب باز هم موفق به قبولی در آن دانشگاه نشود. داوطلبان توجه داشته باشند که موارد ذکر شده براساس اطلاعیه های مربوط به آزمون دوره های پیشین است. در صورت تغییر در جزئیات مربوط به امتیازات مصاحبه دکتری وزارت بهداشت 1403، این قسمت بروززرسانی خواهد شد.
مناطق آمایشی مصاحبه دکتری وزارت بهداشت 1403
آزمون شفاهی یا مصاحبه دکتری وزارت بهداشت ۱۴۰۳ برای دوره دکتری تخصصی در مناطق آمایشی برگزار می گردد. داوطلبانی که در آزمون کتبی نمره قابل قبولی را کسب کرده اند و جزو دو برابر ظرفیت پذیرش دانشگاه ها می باشند، براساس نمره کتبی و اولویت انتخابی دانشگاه ها دعوت به مصاحبه می شوند. در ادامه جدول مناطق آمایشی مصاحبه دکتری وزارت بهداشت 1403 ارائه شده است:
فهرست دانشگاه های علوم پزشکی پذیرنده دانشجوی دکتری تخصصی در مناطق ده گانه آمایشی کشور | |
منطقه آمایشی |
اسامی دانشگا های علوم پزشکی |
1 |
بابل، سمنان، شاهرود، گلستان، مازندران، گیلان |
2 |
ارومیه، تبریز |
3 |
کردستان، کرمانشاه، همدان |
4 |
اهواز |
5 |
شیراز، هرمزگان، فسا |
6 |
زنجان، قزوین، اراک، قم |
7 |
اصفهان، شهرکرد، کاشان، یزد |
8 |
کرمان |
9 |
بیرجند، سبزوار، مشهد |
10 |
ارتش، انستیتو پاستور ایران، بقیه الله، تهران، شهید بهشتی، علوم توانبخشی و سلامت ایران، جهاد دانشگاهی (رویان)، دانشگاه آزاد اسلامی، دانشگاه تربیت مدرس، دانشگاه شاهد، دانشگاه مجازی و سازمان انتقال خون ایران |
در رشته هایی که مصاحبه آن ها تنها در یک یا دو یا سه منطقه آمایشی برگزار می گردد، داوطلبان می توانند براساس علاقه و سایر شرایط نسبت به انتخاب کلیه رشته محل های آموزشی اقدام نمایند و هیچ محدودیتی در انتخاب آن ها وجود ندارد. همچنین در رشته هایی که مصاحبه آن ها در 3 منطقه آمایشی برگزار می گردد معرفی افراد براساس نمره و به تعداد چند برابر ظرفیت پذیرش آن مناطق آمایشی خواهد بود.
سوالات مصاحبه دکتری وزارت بهداشت ۱۴۰۳
با توجه به اینکه پذیرش نهایی در دکتری وزارت بهداشت وابسته به عملکرد مثبت در مصاحبه می باشد بنابران لازم است داوطلبان با سوالاتی که از طرف داوران پرسیده می شود آشنایی لازم را داشته باشند. بیشتر سوالات مصاحبه دکتری وزارت بهداشت ۱۴۰۳ جنبه تخصصی رشته تحصیلی و مقالات علمی را شامل می شود. به عنوان نمونه ارائه روش پیشنهادی با استفاده از پایان نامه انجام شده در حل یک چالش می تواند نوعی از سوالات باشد.
همچنین سوالات در خصوص میزان تسلط داوطلبان به نحوه پژوهش و ارزیابی روحیه پژوهش گری داوطلب می تواند نمونه دیگر سوالات باشد که لازم است از قبل داوطلبان نحوه جستجو مقالات در پایگاه های علمی معتبر را آموزش دیده باشند. مهم ترین بحث در مقطع دکتری ارائه مطالب به زبان انگلیسی می باشد. لازم است داوطلبان از قبل تمرینی در خصوص بیوگرافی خود به زبان انگلیسی داشته باشند. همچنین توضیح در خصوص مقالات و پایان نامه به زبان انگلیسی می تواند سوال دیگری از داوطلبان باشد.
سوال دیگری که امکان دارد توسط داوران از داوطلبان پرسیده شود در خصوص زمینه پژوهشی داوطلب در مقطع دکتری می باشد که لازم است داوطلب از قبل مطالبی را در این زمینه آماده کرده باشد. توصیه می شود که داوطلبان از پذیرفته شدگان دکتری سال های قبل جهت آشنایی با روال برگزاری و نوع سوالات هر داور تحقیق داشته باشند تا شانس قبولی خود در مصاحبه دکتری وزارت بهداشت را افزایش دهند.
مشاوره موفقیت در مصاحبه دکتری وزارت بهداشت 1403
داوطلبان برای موفقیت در مصاحبه که به عنوان یکی از مهم ترین بخش های قبولی در دکتری وزارت بهداشت 1403 می باشد، باید پس از اعلام نتایج دعوت به مصاحبه نسبت به آماده سازی مدارک و بارگذاری در سایت مرکز سنجش آموزش پزشکی کشور به نشانی sanjeshp.ir اقدام نمایند. توصیه می گردد که مطابق برنامه زمانی ارائه شده به موقع در جلسه مصاحبه حضور داشته باشند.
پوشیدن لباس مناسب و آراسته و همچنین داشتن اعتماد به نفس بالا در پذیرش و جلب نظر اساتید بسیار تاثیرگذار می باشد. لازم به ذکر است که داوطلبان باید در ایستگاه های تخصصی مصاحبه تسلط کامل به مطالب علمی، پایان نامه و مقالات مستخرج از پایان نامه داشته باشند تا بتوانند سطح علمی بالای خود را به داوران نمایش داده و نمرات بالایی را دریافت نمایند.
پیشنهاد می گردد داوطلب در مصاحبه، نقاط ضعف خود را به نحوی پوشش داده که باعث کسب نمره ضعیف از داوران نشود. همچنین پاسخ های کوتاه و کامل و با اعتماد به نفس برای پاسخگویی به سوالات لازم است. در روز مصاحبه لازم است داوطلبان تمامی مدارک لازم را به همراه داشته باشند تا در صورت نیاز به داوران ارائه دهند.
کارشناسان سامانه مشاوره دانیار آماده اند تا اطلاعات لازم در خصوص مصاحبه دکتری وزارت بهداشت ۱۴۰۳ و جدول امتیازات دکترا پزشکی را در اختیار داوطلبان گذاشته و آن ها را از طریق سیستم مشاوره تحصیلی تلفنی دانیار راهنمایی نمایند. همچنین از طریق عضویت در کانال تلگرامی و یا اینستاگرامی دانیار می توانید آخرین اخبار مرتبط با این حوزه را دریافت نمایید.
پاسخ مشاور: سلام، شرایط دعوت به مصاحبه دکتری وزارت بهداشت در متن مقاله آمده است.