برای مشاوره دریافت کارت ایثارگری
برای مشاوره دریافت کارت ایثارگری
کارت ایثارگری، بستری برای جمع اوری اطلاعات رزمندگان 8 سال جنگ تحمیلی بوده و افراد می توانند با بررسی شرایط و مدارک لازم برای دریافت کارت ایثار، به صورت حضوری و یا غیر حضوری درخواست دریافت کارت ایثارگری را ثبت کنند. اما امروزه بسیاری از افراد از نحوه دریافت و مزایای کارت ایثارگری باخبر نبوده و به همین دلیل تسهیلات آن ها استفاده نمی کنند.
ثبت نام کارت ایثار ارتش و سپاه با هم متفاوت بوده و افراد می بایست بر اساس ارگان خدمتی خود در جبهه های دفاع مقدس، مدارک لازم را برای دریافت کارت ایثار در سامانه دریافت کارت هوشمند ایثارگری ارتش و سپاه ارسال کنند. افراد در ادامه مقاله، با شرایط و مدارک لازم برای دریافت کارت ایثار آشنا شده و اطلاعات کافی را در مورد سامانه ثبت نام کارت ایثارگران و حقوق و مزایای کارت ایثار کسب می کنند.
کارت ایثارگری چیست؟
اطلاعات بسیاری از افرادی که در 8 سال دفاع مقدس از وجب به وجب خاک ایران زمین دفاع نمودند، در یگان های خدمتی وجود داشته و می بایست بستری برای درج اطلاعات رزمندگان وجود داشته تا این عزیزان از مدت زمان حضور در جبهه حق علیه باطل مطلع گشته و خانواده رزمندگان بتوانند از مزایای خاصی بهره مند شوند. به همین دلیل کارت ایثارگری برای رزمندگان ارگان های ارتش و سپاه صادر شده و افراد می توانند با بررسی شرایط و مدارک لازم برای ثبت نام کارت ایثار ارتش و سپاه، اقدامات لازم را انجام دهند.
کارت ایثار جدید، کارت هوشمندی دارای بارکد بوده که اطلاعات رزمندگان 8 سال دفاع مقدس را نمایان می سازد. با توجه به اینکه در سال های جنگ تحمیلی، دو ارگان ارتش و سپاه نسبت به جذب سرباز در یگان های مختلف اقدام نمودند، لذا کارت ایثارگری به عنوان بستری مناسب برای ارائه اطلاعات خدمت افراد ایجاد شده است.
در سال های جنگ تحمیلی، کلیه اطلاعات یگان های خدمتی افراد به صورت کتبی ثبت شده بود و امکان مخدوش شدن و گم شدن اطلاعات رزمندگان ارتش و سپاه وجود داشت. به همین دلیل کارت ایثار برای جمع آوری اطلاعات کلیه رزمندگان دفاع مقدس ایجاد شد و افراد می بایست نسبت به پیگیری کارت ایثارگری اقدام کنند.
برای دریافت کارت ایثارگری به کجا مراجعه کنیم؟ افرادی که به عنوان پرسنل ارتش جمهوری اسلامی ایران به جبهه رفته و نسبت به دفاع از جمهوری اسلامی ایران اقدام نمودند، در صورت دارا بودن شرایط و مدارک لازم می توانند برای دریافت کارت ایثار خود به صورت حضوری و غیر حضوری از طریق سامانه دریافت کارت ایثار اقدام کنند.
پرسنل سپاه جمهوری اسلامی ایران در 8 سال دفاع مقدس به عنوان کارکنان رسمی، وظیفه و بسیجی به جبهه های حق علیه باطل اعزام شده و اطلاعات خدمت این افراد در یگان های خدمتی افراد موجود بوده و این اشخاص نیز می توانند کارت ایثارگری خود را دریافت کنند.
شرایط ثبت نام کارت ایثار
در پاسخ به برای دریافت کارت ایثارگری به کجا مراجعه کنیم؟ باید گفت افراد می بایست پیش از ارائه درخواست کارت ایثارگری، شرایط ثبت نام کارت ایثار را بررسی نموده و درصورتی که واجد شرایط ثبت نام کارت ایثارگری باشند، در اسرع وقت نسبت به ثبت نام کارت ایثار ارتش و سپاه به صورت حضوری و از طریق سامانه دریافت کارت ایثار، برای دریافت کارت ایثار خود اقدام کنند.
با توجه به اینکه رزمندگان دفاع مقدس در دو ارگان سپاه و ارتش، در جبهه ها حضوری فعال داشتند، بنابراین در ادامه افراد می توانند شرایط ثبت نام کارت ایثار در دو ارگان ارتش و سپاه را بررسی نموده و در صورت واجد شرایط بودن، با ارائه مدارک مورد نیاز برای دریافت کارت ایثار خود اقدام کنند.
کلیه رزمندگان ارگان سپاه که در بازه زمانی 1359/6/31 تا 1367/5/29 در جبهه های حق علیه باطل شرکت نمودند، می توانند برای ثبت نام کارت ایثارگری سپاه اقدام نموده و مدارک مورد نیاز را جهت دریافت کارت ایثار آماده کنند. تمامی رزمندگان ارگان سپاه که پرسنل وظیفه، رسمی و بسیجی بودند، در صورتی که بیش از 45 روز سابقه جبهه داشته باشند، می توانند برای انجام کلیه مراحل دریافت کارت ایثار اقدام نموده تا در مدت زمانی مشخص، کارت ایثار خود را دریافت کنند.
کلیه رزمندگان ارتشی که در بازه زمانی 1359/6/31 تا 1367/5/29 در جبهه های دفاع مقدس فعالیت داشتند، می توانند برای دریافت کارت ایثار اقدام نموده و مدارک مورد نیاز را جهت دریافت کارت ایثار آماده کنند. کارت ایثارگری ارتش تنها برای افرادی صادر می شود که بیش از 3 ماه در جبهه حضوری فعال داشته و اطلاعات خدمت آنان در یگان های خدمتی وجود داشته باشد. بنابراین افراد می توانند با ارائه مدارک مورد نیاز، درخواست خود را برای دریافت کارت ایثارگری جدید ارتش ثبت نموده و منتظر دریافت کارت ایثارگری ارتش باشند.
مدارک لازم برای دریافت کارت ایثارگری
ارائه مدارک لازم برای دریافت کارت ایثار اهمیت بسیاری داشته و افراد می بایست پیش از ثبت نام کارت ایثار ارتش و سپاه، مدارک مورد نیاز برای دریافت کارت ایثار را آماده کنند. مدارک لازم برای ثبت نام کارت ایثارگری سپاه و ارتش تفاوت آنچنانی نداشته و افراد در صورتی که مدارک مورد نیاز را ارئه ندهند، درخواست آنان بررسی نخواهد شد.
برای دریافت کارت ایثارگری به کجا مراجعه کنیم؟ افراد می بایست پیش از مراجعه حضوری به یگان خدمتی خود، مدارک مورد نیاز را آماده کرده و به یگان مربوطه ارائه کنند. در صورتی که افراد بخواهند به صورت غیر حضوری نسبت به دریافت کارت ایثارگری خود اقدام کنند، می بایست از طریق سامانه دریافت کارت ایثار مربوط به ارگان سپاه و ارتش، مدارک مورد نیاز را آپلود کنند. کلیه ایثارگران ارتش و سپاه برای ثبت نام به صورت حضوری و غیر حضوری می بایست مدارک زیر را ارئه دهند.
ارائه دو قطعه عکس رزمنده
فرم درخواست کارت ایثارگری
ارائه اصل و کپی از تمام صفحات شناسنامه رزمنده، همسر وی و فرزندان آن
ارائه اصل و کپی از پشت و روی کارت ملی رزمنده، همسر وی و فرزندان آن
اصل و کپی از کارت پایان خدمت رزمنده سپاه
کپی از آخرین مدرک تحصیلی رزمنده
مدارکی که افراد برای ارائه به یگان های خدمتی و یا آپلود در سامانه های مربوط به دریافت کارت ایثار ارتش و سپاه ارائه می دهند باید کاملا خوانا بوده تا مورد تایید ارگان های مربوطه قرار گرفته و افراد بتوانند بدون مشکل کارت ایثار خود را دریافت کنند.
یکی از مدارک لازم برای درخواست کارت ایثارگری، پر کردن فرم درخواست کارت ایثار بوده و افراد می بایست اطلاعات خواسته شده را با مدارک شناسایی خود تطبیق داده و با دقت کافی نسبت به تکمیل مفاد 8 گانه فرم مربوطه اقدام کنند.
فرم درخواست کارت ایثارگری شامل 8 بخش مختلف بوده که پر کردن برخی مفاد این فرم از جمله مشخصات فردی، اطلاعات فرزند و همسر و سوابق جبهه اجباری بوده و پر کردن بقیه مفاد این فرم به صورت اختیاری بوده افراد می توانند برای تسهیل در دریافت کارت ایثار خود بقیه مفاد را نیز تکمیل کنند.
سامانه ثبت نام کارت ایثارگران
همانگونه که اشاره شد، رزمندگان ارتش و سپاه در صورتی که شرایط دریافت کارت ایثارگری را داشته باشند، می توانند مدارک لازم برای دریافت کارت ایثار را آماده نموده و به صورت حضوری و غیر حضوری برای ثبت نام کارت ایثار ارتش و سپاه اقدام کنند.
کلیه افرادی که در ارگان های ارتش و سپاه در 8 سال دفاع مقدس، حضوری فعال داشتند، می توانند به صورت غیر حضوری نسبت به دریافت کارت ایثار خود اقدام کنند. افراد می بایست مدارک لازم برای دریافت کارت ایثار را آماده نموده و در سامانه دریافت کارت ایثار مربوط به ارتش و سپاه آپلود کنند.
افرادی که در بازه زمانی جنگ تحمیلی در یگان های سپاه پاسداران مشغول خدمت بودند، می توانند به صورت غیر حضوری و از طریق سامانه خدمات الکترونیک ایثار isaarit.isaar.ir برای دریافت کارت ایثارگری اقدام کنند. این افراد از طریق لینک زیر می توانند وارد سامانه خدمات الکترونیک ایثار شده و مدارک لازم را برای ثبت نام کارت ایثارگری سپاه آپلود کنند.
برای ورود به سامانه ثبت نام کارت ایثار سپاه کلیک کنید.
پرسنل سپاه پاسداران جمهوری اسلامی ایران امکان ارائه درخواست کارت ایثار را به صورت حضوری نیز داشته و این افراد می توانند به صورت حضوری به یگان خدمتی خود مراجعه نموده و با ارائه مدارک لازم، درخواست کارت ایثار خود را ثبت نموده و منتظر اعلام نتیجه درخواست خود بمانند.
کلیه افرادی که حداقل 3 ماه در سال های دفاع مقدس، در ارگان ارتش مشغول به خدمت بودند، می توانند به صورت غیرحضوری برای دریافت فرم درخواست کارت ایثارگری اقدام کنند. این افراد می بایست از طریق سامانه تکمیل اطلاعات سایت آجا aja.ir مدارک لازم برای دریافت کارت ایثارگری جدید ارتش را دریافت نموده و سپس از طریق یگان مربوطه برای دریافت کارت ایثار اقدام کنند. پرسنل ارتش برای ورود به سامانه تکمیل اطلاعات آجا می توانند از لینک زیر استفاده کنند.
برای ورود به سامانه ثبت نام کارت ایثارگری ارتش کلیک کنید.
لازم به ذکر است داوطلبان می توانند به صورت غیر حضوری در سامانه ثبت نام کارت ایثارگری ارتش، ثبت نام کرده و جهت دریافت کارت ایثارگری ارتش ثبت درخواست نمایند و پس از ثبت درخواست خود، به صورت حضوری به یگان خدمتی ارگان مربوطه مراجعه نموده و مدارک را تحویل محل خدمت خود دهند.
نحوه ثبت نام کارت ایثارگری ارتش
برای دریافت کارت ایثارگری به کجا مراجعه کنیم؟ کلیه رزمندگان ارتش جمهوری اسلامی ایران که بیش از 3 ماه در جبهه های دفاع مقدس حضوری فعال داشتند، می توانند مدارک لازم برای ثبت نام کارت ایثار ارتش و سپاه را آماده نموده و از طریق نزدیکترین یگان محل سکونت، برای دریافت کارت ایثارگری اقدامات لازم را انجام دهند.
یکی از مدارک لازم برای دریافت کارت ایثارگری، فرم درخواست کارت ایثار بوده و ایثارگران ارتش می بایست از طریق سامانه تکمیل اطلاعات آجا برای دریافت فرم مذکور اقدام کنند. افراد می بایست آدرس اینترنتی aja.ir را در مرورگر خود وارد نموده تا وارد پایگاه اطلاع رسانی ارتش جمهوری اسلامی شوند. در ادامه افراد می بایست بر روی تب کارت ایثار ملی در آخرین تب سمت راست وبسایت کلیک نموده تا وارد سامانه دریافت کارت ایثار ارتش شوند.
در این بخش افراد می بایست مطابق با تصویر زیر بر روی دانلود فرم های خود اظهاری جهت صدور کارت ایثار ملی کلیک کنند.
افراد می بایست پرینت فرم درخواست کارت ایثار را گرفته و آن را تکمیل کنند. فرم درخواست کارت ایثارگری، 8 مفاد مختلف داشته که تکمیل سه مفاد اولیه این فرم به صورت اجباری بوده و افراد برای تسهیل در دریافت کارت ایثارگری خود می توانند بقیه مفاد فرم را نیز تکمیل کنند.
افراد می بایست فرم درخواست کارت ایثار را با دقت تکمیل نموده و همراه با مدارک دیگر به نزدیکترین یگان محل سکونت خود مراجعه نموده و درخواست دریافت کارت ایثارگری جدید ارتش را به یگان ذکر شده ارائه کرده و منتظر دریافت کارت ایثارگری ارتش باشند.
مراحل ثبت نام کارت ایثارگری سپاه
همانگونه که پیش از این نیز اشاره شد، ایثارگران سپاه پاسداران جمهوری اسلامی می توانند به صورت حضوری و غیر حضوری مراحل ثبت نام کارت ایثار ارتش و سپاه را طی نموده و کارت ایثارگری خود را از طریق پست دریافت کنند. رزمندگان سپاه پاسداران که در جبهه های دفاع مقدس حضور داشتند، می توانند برای دریافت کارت ایثار اقدام کرده و یا در صورتی که امکان حضور در یگان های خدمتی را نداشته باشند، به وسیله بستگان درجه یک خود برای دریافت کارت ایثارگری خود اقدام کنند.
افراد می بایست ابتدا شرایط دریافت کارت ایثارگری را بررسی نموده و در صورتی که واجد شرایط دریافت کارت ایثار باشند، مراحل بعدی ثبت نام کارت ایثارگری سپاه را طی کنند. افراد در ادامه می بایست مدارک لازم برای دریافت کارت ایثارگری سپاه را بررسی نموده و نسبت به آماده کردن مدارک مورد نیاز اقدام کنند.
پرسنل رسمی، وظیفه و بسیجی که در ارگان سپاه پاسداران در جبهه های حق علیه باطل شرکت نمودند می بایست مدارک مورد نیاز را آماده نموده و سپس وارد سامانه خدمات الکترونیک ایثار به نشانی isaarit.isaar.ir شده و بر روی گزینه درخواست صدور کارت کلیک کنند.
در این بخش افراد می بایست نام کاربری، کلمه عبور و کد امنیتی را وارد نموده و مدارک لازم برای دریفت کارت ایثارگری را آپلود کرده و درخواست کارت ایثار سپاه را در این سامانه ثبت کنند.
همچنین افراد برای دریافت کارت ایثارگری سپاه می توانند همراه با مدارک مورد نیاز به یگان خدمتی خود مراجعه کرده و در ادامه مدارک لازم برای دریافت کارت ایثار را به یگان خدمتی خود ارائه داده و منتظر اعلام نتیجه درخواست خود باشند.
کارت ایثار سپاه کارتی هوشمند همراه با بارکد بوده و به کد پستی که افراد به یگان خدمتی خود اعلام می کنند ارسال شده و مزایایی را برای خانواده ایثارگران به ارمغان می آورد. افراد می بایست بعد از ثبت نام کارت ایثارگری, نسبت به پیگیری دریافت کارت ایثار سپاه از طریق سامانه دریافت کارت ایثار اقدام کنند.
پیگیری کارت ایثارگری با کد ملی
کلیه رزمندگان ارتش و سپاه که نسبت به درخواست ثبت نام کارت ایثار ارتش و سپاه اقدام نمودند، می توانند از طریق یگان خدمتی که درخواست خود را ثبت نمودند، مراحل پیگیری کارت ایثارگری با کد ملی را انجام دهند. افراد همچنین می توانند از طریق سامانه دریافت کارت ایثار، برای پیگیری کارت ایثارگری اقدام کنند.
افراد باید به این نکته توجه کنند که جمع آوری اطلاعات مربوط به رزمندگان ارتش و سپاه در 8 سال دفاع مقدس امری زمان بر بوده و گاهی ممکن است تا چند ماه برای دریافت کارت ایثارگری خود منتظر بمانند. بنابراین افراد باید برای دریافت کارت ایثار خود صبور بوده تا کارت ایثارگری خود را از طریق پست دریافت کنند.
برای دریافت کارت ایثارگری به کجا مراجعه کنیم؟ افراد باید به این نکته توجه کنند که کارت ایثارگری جدید ارتش و سپاه کارتی هوشمند و دارای بارکد بوده و افرادی که کارت ایثارگری قدیمی دارند، می توانند درخواست دریافت کارت جدید نمایند. کارت ایثار از طریق کد پستی که افراد هنگام ارسال مدارک دریافت کارت ایثار خود مشخص می کنند، ارسال می شود.
کلیه رزمندگان ارتش که در جبهه های حق علیه باطل حاضر بوده و درخواست دریافت کارت ایثارگری خود را ثبت نمودند، می بایست از طریق سامانه تکمیل اطلاعات آجا به نشانی aja.ir برای پیگیری کارت ایثار ارتش اقدام کنند. همچنین کلیه افرادی که در بازه زمانی 8 سال دفاع مقدس در سپاه پاسداران مشغول خدمت بوده و درخواست کارت ایثارگری خود را ثبت نمودند، می توانند از طریق سایت خدمات الکترونیک ایثار به نشانی isaarit.isaar.irبرای پیگیری دریافت کارت ایثار سپاه اقدام کنند.
صدور کارت ایثار چقدر طول می کشد؟
افراد بعد از ارائه مدارک مورد نیاز برای دریافت کارت ایثارگری جدید ارتش و سپاه، می بایست منتظر دریافت کارت ایثار خود از طریق پست باشند. یکی از سوالاتی که برای افراد بعد از ثبت نام در سامانه دریافت کارت ایثار، جهت دریافت کارت ایثار خود پیش می آید این است که صدور کارت ایثار چقدر طول می کشد؟ پاسخ به این سوال به عوامل مختلفی بستگی داشته که در ادامه بررسی می شود.
یکی از عواملی که در مدت زمان صدور کارت ایثارگری افراد تاثیرگذار است، یگان های خدمتی رزمندگان ارتش و سپاه در زمان جنگ تحمیلی بوده و جمع آوری اطلاعات مدت زمانی که افراد در یگان های خدمتی حضور داشتند امری زمان بر می باشد.
با توجه به تعداد کثیر افرادی که در 8 سال جنگ تحمیلی، در دفاع از این میهن تلاش نمودند، روند بررسی اطلاعات این رزمندگان بسیار مشکل بوده و افرد می بایست برای دریافت کارت ایثارگری ارتش و سپاه صبوری لازم را به خرج دهند.
زمان دقیق صدور کارت ایثار ارتش و سپاه به طور دقیق مشخص نیست و افراد می بایست از طریق همان یگان خدمتی و یا سامانه دریافت کارت ایثارگری که نسبت به ارسال مدارک و درخواست کارت ایثار اقدام کردند، از زمان تقریبی صدور کارت ایثارگری خود مطلع شوند.
افراد می بایست هنگام وارد کردن اطلاعات مشخصات فردی، از جمله کد پستی محل زندگی خود، دقت کافی را به خرج دهند. اشخاص در صورتی که بعد از گذشت چند ماه کارت ایثارگری خود را دریافت نکردند، می بایست از طریق یگانی که درخواست دریافت کارت ایثار خود را ثبت نمودند، برای پیگیری کارت ایثار خود اقدام کنند.
نمونه کارت ایثارگری
برای دریافت کارت ایثارگری به کجا مراجعه کنیم؟ همه رزمندگانی که در بازه زمانی 8 سال دفاع مقدس، در ارگان های ارتش و سپاه خدمت نموده و شرایط و مدارک لازم برای ثبت نام کارت ایثار ارتش و سپاه را دارند، می توانند برای دریافت کارت ایثارگری خود از طریق یگان خدمتی اقدام کنند. افرادی که کارت ایثارگری قدیمی دارند نیز برای برخورداری از مزایای ایثارگری می بایست درخواست خود را برای دریافت کارت ایثار جدید ثبت کنند.
نمونه کارت ایثارگری ارتش و سپاه با هم مشابه بوده و تنها محل مراجعه افراد برای ارائه درخواست کارت هوشمند ایثار با یکدیگر متفاوت می باشد. افراد می بایست کارت ایثارگری جدید ارتش و سپاه را دریافت کنند. در ادامه افراد می توانند نمونه کارت ایثارگری جدید ارتش و سپاه را مشاهده کنند.
کارت ایثارگری جدید ضریب امنیتی بسیار بالایی داشته و اطلاعات و مشخصات ایثارگران و خانواده آنان را نمایش داده و ایثارگران از طریق این کارت می توانند اطلاعات فردی را دریافت نموده و از مزایای مختلف کارت ایثار برای خانواده خود استفاده لازم را ببرند.
بر روی کارت ایثارگری رزمندگان اطلاعاتی نظیر شماره ملی، نام، نام خانوادگی، نام پدر، تاریخ تولد، ایثارگری/ نسبت، استان محل پرونده و سایر ایثارگری/ نسبت درج شده که افراد می توانند از طریق این کارت اطلاعات مشخصی را دریافت کنند.
حقوق کارت ایثارگری
کارت ایثارگری بیش از اینکه از نظر جنبه مادی اهمیت داشته باشد، از نظر معنوی برای رزمندگان مهم بوده و بیانگر حضور افراد در جبهه های حق علیه باطل و دفاع از جان و ناموس مردم جمهوری اسلامی دارد. حقوق کارت ایثار تحت شرایط خاصی به رزمندگان پرداخت شده که در ادامه بررسی می شود.
افراد بعد از ثبت نام کارت ایثار ارتش و سپاه به صورت حضوری و یا از طریق سامانه دریافت کارت ایثار و بعد از دریافت کارت ایثارگری جدید ارتش و سپاه، لازم است در مورد حقوق کارت ایثارگری، اطلاعات لازم را دریافت کنند. دریافت حقوق کارت ایثار به شرایط و عوامل مختلفی بستگی داشته و افرادی می توانند حقوق ایثارگری را دریافت کنند که واجد شرایط زیر باشند.
هر یک از رزمندگان ارتش و سپاه، برای دریافت حقوق کارت ایثارگری می بایست در بازه زمانی سال های 1359/6/31 تا 1367/5/29، حداقل یکسال سابقه حضور فعال در جبهه های دفاع مقدس را داشته باشند.
رزمندگان می بایست کارت ایثار خود را دریافت کرده باشند. در صورتی که کارت ایثارگری رزمندگان قدیمی باشد می بایست نسبت به دریافت کارت ایثار جدید که به صورت کاملا هوشمند می باشد، اقدام کنند.
در صورتی که هر یک از رزمندگان هیچ گونه درآمد فعالی نداشته و درصورت برخورداری از شرایط فوق، می بایست برای دریافت حقوق کارت ایثارگری خود اقدام نموده تا اندکی از مشکلات این عزیزان برطرف شود.
در صورتی که رزمنده برای گرفتن کارت ایثار خود اقدام نکرده و دارای سابقه بیش از یکساله حضور در جبهه بوده و از دیگر شرایط دریافت حقوق ایثارگری برخوردار باشد، می تواند نسبت به ارائه مدارک برای دریافت حقوق ایثارگری اقدام نموده و در صورت واجد شرایط بودن، از مزیت دریافت حقوق ماهانه برخوردار شود.
حقوق کارت ایثارگری به عوامل مختلفی از جمله درجه جانبازی رزمنده ارتش و سپاه، مدت زمان حضور در جبهه و موارد دیگر بستگی داشته به همین دلیل حقوق ایثارگران با هم تفاوت داشته و افراد می توانند در صورت برخورداری از شرایط لازم، حقوق مستمری دریافت کنند.
مزایای کارت ایثار
کلیه رزمندگان ارتش و سپاه که در بازه زمانی 8 سال دفاع مقدس، در جهت حفاظت از خاک و ناموس این مرز و بوم تلاش نموند، بعد از ثبت نام کارت ایثار ارتش و سپاه و دریافت کارت ایثارگری جدید ارتش و سپاه می بایست با مزایای کارت ایثارگری آشنا شده و در صورت صلاحدید از این مزایا استفاده کنند. کارت ایثار سپاه و ارتش مزایای زیادی برای خود رزمنده و خانواده محترم آنان داشته که در ادامه بررسی می شود.
رزمندگانی که کارت ایثار دارند، می توانند هنگام ثبت نام کنکور سراسری از سهمیه ایثارگران برای خودشان، همسر و فرزندانشان استفاده کنند.
افرادی که کارت ایثار دارند، می توانند با استفاده از سهمیه بدون کنکور نسبت به ثبت نام دانشگاه های علمی کاربردی، آزاد و پیام نور برای خودشان، همسر و یا فرزندانشان بهره ببرند.
ایثارگران برای دریافت وام اشتغال زایی نسبت به بقیه مردم در اولویت قرار می گیرند.
کلیه سربازانی که پدرشان کارت ایثارگری دارند، می توانند از خدمات کسری جبهه پدر ایثارگر خود استفاده کنند.
از مزایای دیگر کارت ایثارگری می توان به امکان ثبت نام مسکن مهر اشاره نمود.
افرادی که دارای کارت ایثار هستند و در ارگان خاصی مشغول به کار می باشند، بخشی از بیمه را که افراد باید پرداخت کنند را سازمان مربوطه پرداخت می کند.
کارت ایثار دارای تخفیفات بسیاری هنگام استفاده از تالارها، ورزشگاه ها و ... بوده و به افراد امکان اسکان در شهرهای مختلف را ارائه می دهد.
دارندگان کارت ایثار که مجموع عدد درصد جانبازی و مدت حضور آنان در جبهه به 30 ماه برسد، از امتیازاتی از جمله معافیت فرزند از خدمت سربازی و معافیت های مربوط به پرداخت حق بیمه و بازنشستگی برخوردار خواهند شد.
کارشناسان سامانه مشاوره دانیار آماده اند تا اطلاعات لازم در خصوص کارت ایثارگری را در اختیار داوطلبان گذاشته و آن ها را از طریق سیستم مشاوره تحصیلی تلفنی دانیار راهنمایی نمایند. همچنین از طریق عضویت در کانال تلگرامی و یا اینستاگرامی دانیار می توانید آخرین اخبار مرتبط با این حوزه را دریافت نمایید.
پاسخ مشاور: سلام، در متن مقاله شرایط دریافت کارت ایثارگری سپاه آمده است.