برای مشاوره نحوه دریافت بیمه حوادث دانش آموزی
برای مشاوره نحوه دریافت بیمه حوادث دانش آموزی
دانش آموزان در فصل های پاییز، زمستان و بهار و گاهی اوقات در تابستان به مدرسه رفته و امکان دارد در رفت و آمد یا در حین تحصیل در مدرسه دچار آسیب شوند، باید به بررسی این پرداخت که بیمه حوادث دانش آموزی چیست و نحوه ثبت نام در سامانه پرداخت بیمه دانش آموزی دانا چگونه می باشد؟ آشنایی با شرایط ثبت نام بیمه حوادث دانش آموزی و مدارک لازم، مفید بوده و برای والدین یا مدیران مدارس دولتی و غیر دولتی حائز اهمیت است.
بیمه حوادث دانش آموزی توسط آموزش و پرورش و از طریق شرکت های بیمه معلم و دانا برای دانش آموزان تهیه شده و حق بیمه هر سال توسط والدین پرداخت خواهد شد. در این مقاله به سوال بیمه حوادث دانش آموزی چیست، پاسخ داده شده و سپس به شرح شرایط و مدارک لازم برای بهره مندی از آن پرداخته خواهد شد. افراد از طریق مطالعه این مقاله با میزان حق بیمه و موارد تحت پوشش آشنا خواهند شد. در انتهای مقاله به شرح اطلاعاتی در خصوص فرم بیمه حوادث، نحوه پیگیری و مزایای آن پرداخته شده است.
بیمه حوادث دانش آموزی چیست
هر سال دانش آموزان بسیاری برای اولین بار وارد مدرسه شده و به همین دلیل والدین هنگام ثبت نام فرزندان خود با پرسش هایی مواجه خواهند شد، برخی از آنان پس از درخواست حق بیمه توسط مدرسه پرسیده اند که بیمه حوادث دانش آموزی چیست؟ در پاسخ باید توضیح داد که دانش آموزان کلیه مقاطع می بایست از بیمه حوادث بهره مند شده تا در صورت بروز مشکل یا حادثه، تحت پوشش قرار گیرند. آموزش و پرورش از طریق برقراری ارتباط با شرکت های بیمه و توافق با آنان، برای دانش آموزان بیمه حوادث تهیه می کند. والدین می بایست هر سال حق بیمه مذکور را پرداخت نمایند.
پس از ثبت نام بیمه حوادث دانش آموزی می توان به مدت یک سال از خدمات شرکت بیمه استفاده کرده و در صورت بروز حادثه، درخواست جبران خسارت را با شرکت مطرح نمود. باید اظهار داشت که مدت اعتبار بیمه حوادث دانش آموزی 1 سال بوده و بنابراین در صورت وقوع حادثه در فصل تابستان نیز خسارت جبران خواهد شد.
یکی از سوالات مطرح شده این بوده که آیا بیمه حوادث دانش آموزی اجباری است؟ در پاسخ باید توضیح داد که طبق ماده 58 قانون شورای عالی آموزش و پرورش، بیمه شدن دانش آموزان ضروری بوده و این قانون از سال 1361 اجرا می شود. شرکت ارائه دهنده بیمه حوادث غالبا خسارت های مربوط به فوت، نقص عضو، دندانپزشکی و هزینه های پزشکی را پرداخت می کند. در سال 1403 در 9 استان ایران بیمه دانش آموزان از بیمه معلم خریداری شده و در 22 استان نیز خدمات مربوطه توسط شرکت بیمه دانا ارائه شده است. اشخاص برای دریافت خدمات غیر حضوری می توانند به سامانه پرداخت بیمه دانش آموزی دانا مراجعه کنند. باید بیان نمود که بهره مندی از بیمه برای دانش آموزان تمامی مدارس دولتی یا غیر دولتی ضرورت دارد.
شرایط ثبت نام بیمه حوادث دانش آموزی
پس از بررسی این که بیمه حوادث دانش آموزی چیست، باید بیان کرد که استفاده از مزایای بیمه مستلزم رعایت شرایط معینی می باشد. شرایط ثبت نام بیمه حوادث دانش آموزی به دو بخش عمومی و اختصاصی تقسیم شده که اشخاص می توانند لیست کلیه موارد را در ادامه مطلب مطالعه کرده و از جزئیات مربوطه مطلع شوند.
به طور کلی شرایط عمومی به آن دسته از شرایط گفته شده که تمامی متقاضیان یک خدمت باید آن را رعایت کنند. به همین دلیل باید توضیح داد که کلیه متقاضیان بیمه حوادث دانش آموزی می بایست شرایط عمومی را دارا بوده تا با تقاضای آنان موافقت شود. در ادامه به شرح انواع شرایط عمومی لازم پرداخته شده است:
متقاضیان بیمه حوادث دانش آموزی می بایست در یک مدرسه ثبت نام کرده و دانش آموز به حساب بیایند.
برخورداری از بیمه حوادث دانش آموزی برای تمامی دانش آموزان اجباری است.
دانش آموزان پس از ثبت نام و خرید بیمه دانش آموزی، از کارت بیمه بهره مند خواهند شد.
پرداخت حق بیمه به شکل سالیانه ضرورت دارد.
پس از خرید بیمه، خسارت های ناشی از وقوع حادثه در خارج از مدرسه نیز جبران خواهند شد.
باید اظهار داشت که تهیه بیمه حوادث دانش آموزی برای دانش آموزان تمامی مقاطع و رشته های تحصیلی ضرورت دارد. بنابراین هنرستانی ها نیز بیمه شده و در صورت بروز حادثه، می توانند از شرکت بیمه گر خسارت دریافت نمایند. شایان ذکر است که مدت اعتبار بیمه حوادث برای تمامی دانش آموزان یکسان بوده و 1 سال می باشد. مدارس غیر دولتی نیز مانند مدارس دولتی می بایست برای دانش آموزان بیمه خریداری کنند و تفاوتی از این لحاظ وجود ندارد.
منظور از شرایط اختصاصی ثبت نام بیمه حوادث دانش آموزی، آن دسته از شرایطی بوده که تنها برخی از افراد ملزم به رعایت کردن آن موارد می باشند. امکان دارد هر مدرسه شرایط ویژه ای را برای برخی از دانش آموزان در نظر گرفته که لیست شرایط اختصاصی برای دریافت خدمات بیمه به شرح زیر است:
احتمال دارد برای دانش آموزانی که ثبت نام مدارس استثنایی را انجام داده اند، پوشش های ویژه تری در نظر گرفته شود.
احتمال افزایش حق بیمه در صورت بهره مندی از پوشش های بیشتر وجود دارد.
ممکن است نحوه پرداخت حق بیمه در هر مدرسه متفاوت بوده و برای مثال یک مدیر درخواست پرداخت از طریق کارت به کارت را مطرح کرده و یک مدیر دیگر سامانه ای را برای پرداخت هزینه های ثبت نام به شکل آنلاین طراحی نماید.
امکان دارد برخی از مدارس پیشنهاد ثبت نام در طرح های بیمه ای دیگر را نیز مطرح کرده تا والدین دانش آموز دغدغه های کمتری در خصوص خسارت های احتمالی داشته باشند.
برخی از بیمه های دانش آموزی، شامل بیمه عمر نیز می شوند.
امکان دارد حق بیمه دریافتی در مدارس دولتی و غیر دولتی تا حدودی متفاوت باشد.
دانش آموزان مشغول تحصیل در خارج از کشور نیاز به بیمه خواهند داشت.
باید توضیح داد که خدمات آنلاین بیمه حوادث دانش آموزی از طریق سامانه پرداخت بیمه دانش آموزی دانا ارائه شده و امکان ثبت نام دانش آموزان در این سایت وجود دارد. وظیفه ثبت نام اشخاص بر عهده مدیر مدرسه بوده که مدیر ابتدا شرایط عمومی و اختصاصی را برای والدین شرح داده و سپس نسبت به ثبت اطلاعات دانش آموز در سایت اقدام می کند.
مدارک لازم برای بیمه حوادث دانش آموزی
مدیران مدارس جهت ثبت نام دانش آموزان در سامانه پرداخت بیمه دانش آموزی دانا نیاز به برخی از اطلاعات خاص داشته که باید بررسی کرد اطلاعات و مدارک لازم برای بیمه حوادث دانش آموزی چیست؟ والدین معمولا می بایست اطلاعات خواسته شده را به شکل آنلاین یا حضوری در اختیار مدیر مدرسه قرار دهند که لیست مدارک و اطلاعات مورد نیاز به شرح زیر است:
اطلاعات هویتی دانش آموز مانند نام و نام خانوادگی و کد ملی
نام پدر دانش آموز
فیش واریز هزینه
کارت ملی و شناسنامه در صورت نیاز
باید توضیح داد که در حال حاضر بیمه دانش آموزی از شرکت های بیمه معلم و بیمه دانا تهیه شده و دانش آموزان پس از هماهنگی های آموزش و پرورش با شرکت مربوطه، تحت پوشش قرار گرفته اند. مدیر هر مدرسه می بایست به ثبت نام و درج اطلاعات دانش آموزان در سامانه پرداخت بیمه دانش آموزی دانا بپردازد، اما باید توضیح داد که پس از بروزرسانی سامانه سناد دانش آموزی، اطلاعات دانش آموزان به شکل خودکار به سایت نام نویسی منتقل شده و نیاز به درج مقادیر نمی باشد.
اگر تعداد دانش آموزان یک مدرسه کمتر شده یا دانش آموزان جدیدی در مدرسه ثبت نام کنند، احتمال عدم انتقال اطلاعات خودکار دانش آموزان به سامانه پرداخت بیمه دانش آموزی دانا وجود دارد. در چنین شرایطی مدیر مدرسه می تواند درخواست بررسی مدارک لازم برای بیمه حوادث دانش آموزی را با والدین مطرح کرده و سپس اطلاعات را در فرم ها ثبت نماید.
سامانه پرداخت بیمه دانش آموزی دانا
یکی از سوالات مطرح شده توسط والدین این است که نشانی سامانه پرداخت بیمه دانش آموزی دانا چیست و چگونه می توان برای خرید بیمه اقدام کرد؟ در پاسخ باید توضیح داد که به سایت پرداخت، همگام گفته شده و نشانی آن hamgam.medu.ir بوده، اما تنها مدیران مدارس برای ثبت نام دانش آموزان وارد این سایت خواهند شد. لازم به ذکر است که سامانه همگام مدارس در گذشته فعال بوده و در حال حاضر در دسترس نمی باشد. به همین دلیل سامانه پرداخت بیمه دانش آموزی دانا dana-insurance.com و بیمه معلم my.mic.co.ir امکان ثبت نام یا خرید بیمه برای دانش آموزان را فراهم کرده و کلیه خدمات را به صورت آنلاین ارائه می دهد.
مدیران مدارس پس از ورود به سایت مربوطه می توانند نسبت به ورود به بخش سرویس های سناد و مراجعه به بخش ثبت نام اقدام نمایند. در حال حاضر والدین نیاز به ورود به سامانه پرداخت بیمه دانش آموزی دانا نداشته و تنها حق بیمه را در اختیار مدیر مدرسه قرار خواهند داد. بیمه حوادث دانش آموزی به منظور جبران خسارات ناشی از حوادثی که در حین تحصیل یا در رفت و آمد به مدرسه رخ می دهد، ارائه شده و سازمان آموزش و پرورش شرکت بیمه گر را تعیین خواهد کرد. با این حال دانش آموزان و مدیران برای ثبت نام بیمه نیاز به ورود به سایت شرکت نداشته و مدیران از طریق سایت dana-insurance.com یا my.mic.co.ir خدمات لازم را دریافت خواهند نمود.
لازم به ذکر است که سایت همگام در برخی از مواقع از دسترس خارج شده که مدیران مدارس برای دریافت خدمات در این زمان ها، نیاز به برقراری ارتباط با اداره رفاه منطقه دارند. پس از راه اندازی سامانه dana-insurance.com مدیران توانستند خدمات لازم را از این سایت دریافت کنند. باید شرح داد که دانش آموزان مدتی پس از ثبت نام و خرید بیمه توسط مدیر مدرسه، امکان ورود به همگام جهت دریافت کارت بیمه را خواهند داشت. مدیران مدارس اشخاص را برای دریافت کارت راهنمایی خواهند کرد.
نحوه ثبت نام بیمه حوادث دانش آموزی
نحوه ثبت نام بیمه حوادث دانش آموزی به این شکل است که والدین ابتدا برای نام نویسی دانش آموز در مدرسه اقدام کرده و سپس مدیر مدرسه درخواست پرداخت حق بیمه را مطرح می نماید. در ادامه والدین حق بیمه را واریز نموده و سپس مدیر مدرسه از طریق ورود به سایت بیمه دانا یا معلم جهت بررسی لیست دانش آموزان و خرید بیمه برای دانش آموز اقدام می کند.
گاهی اوقات مدیران برای ثبت نام یا بررسی لیست دانش آموزان جهت تهیه بیمه حوادث دانش آموزی با چالش مواجه شده که بررسی راهنمای تصویری و طی کردن مراحل مطابق با راهنما مفید می باشد. مدیران ابتدا لازم است وارد مرورگر خود شده و در گام بعدی نشانی dana-insurance.com را جستجو کنند. حالا باید گزینه آموزش و پرورش را از بخش دانایار انتخاب کرد.
در ادامه نیاز به انتخاب گزینه حوادث تحصیلی است.
حالا باید فرم ورود را تکمیل کرد.
سپس می توان ثبت دانش آموز و کارکنان را انتخاب نمود.
مدیران باید ثبت نام دانش آموزان وکارکنان را انتخاب کرده و سپس حق بیمه هر یک را تعیین نموده و در صورت لزوم نسبت به ثبت اطلاعات دانش آموز جدید اقدام کنند.
برای انتقال دانش آموز از یک مدرسه دیگر باید از طریق انتخاب گزینه انتقال دانش آموز به مدرسه دیگر اقدام کرده که امکان تعیین وضعیت نیز فراهم است.
در ادامه مدیران باید وارد بخش پرداخت حق بیمه شوند.
در ادامه فیش شناسه دار نمایش داده شده و می توان با استفاده از آن تمامی پرداخت ها را انجام داد. مدیران می توانند فیش را برای ارائه به بانک چاپ کرده یا از طریق حضور در بانک برای پرداخت اقدام نمایند.
پس از طی کردن تمامی مراحل خرید بیمه حوادث دانش آموزی، خرید صورت گرفته و می توان بیمه را استعلام نمود. دانش آموزان در صورتی که در حین رفت و آمد به مدرسه یا در طول تحصیل دچار آسیب شوند، لازم است به بیمارستان ها یا درمانگاه های طرف قرارداد با بیمه مراجعه کرده تا با هزینه کمتری درمان گردند. در صورت مراجعه به مراکز درمانی غیر طرف قرارداد، امکان دریافت نامه دال بر درمان در مراکز درمانی خصوصی یا غیر طرف قرارداد نیز وجود داشته و در ادامه باید مدارک را به شرکت بیمه ارائه داده تا خسارت پرداخت شود.
در حال حاضر بیمه دانش آموزان برخی از استان های ایران از بیمه معلم خریداری شده و مدیران مدارس برای ثبت نام این دانش آموزان نیاز به ورود به سایت بیمه معلم به نشانی my.mic.co.ir شوند. مدیران پس از ورود به سایت مربوطه باید مانند تصویر راهنمای مندرج در زیر روی ورود به حساب کاربری کلیک کنند.
سپس نیاز به درج نام کاربری و تاریخ تولد در فرم است.
افراد پس از درج شماره تلفن همراه و رمز یکبار مصرف دریافتی در فرم ها، موفق به ورود به حساب کاربری خواهند شد.
حالا می توان اطلاعات مدرسه را ثبت کرد.
در ادامه امکان درج اطلاعات دانش آموزان فراهم خواهد شد.
امکان بارگذاری فایل اکسل نیز وجود دارد.
در نهایت امکان تسویه مالی و پرداخت حق بیمه فراهم خواهد شد.
حالا مدیران می توانند شناسه واریزی را دریافت کنند.
شایان ذکر است که مدیران پیش از طی کردن مراحل ثبت نام دانش آموزان باید در خصوص نوع شرکت بیمه اطلاعات کسب کرده و از طریق برقراری ارتباط با اداره آموزش و پرورش منطقه یا استان، اطلاعات شرکت بیمه ارائه دهنده خدمات به دانش آموزان استان را جویا شوند. در حال حاضر خدمات بیمه به ساکنان اغلب استان ها از طریق سایت بیمه دانا ارائه شده اما دانش آموزان برخی از استان ها از بیمه معلم خدمات دریافت می کنند.
مقدار حق بیمه حوادث دانش آموزی
بیمه حوادث دانش آموزی یکی از بیمه هایی است که سازمان آموزش و پرورش تهیه آن را برای دانش آموزان اجباری دانسته و والدین ملزم به پرداخت حق بیمه می باشند. هزینه بیمه حوادث دانش آموزی سالی یک بار و هنگام آغاز سال تحصیلی و بازگشایی مدارس پرداخت شده و امکان دارد مبلغ آن در هر سال با قیمت مربوط به سال گذشته فرق کند.
احتمال تفاوت مقدار حق بیمه حوادث دانش آموزی در مدارس مختلف وجود داشته و به عنوان مثال احتمال دارد مدارس استثنایی هزینه بیشتری از متقاضیان دریافت نمایند. مبلغ حق بیمه در سال های گذشته 30.000 الی 91.780 تومان بوده که هزینه در سال جاری به 28.500 تومان کاهش یافته است. جزئیات کامل در جدول زیر قابل مطالعه می باشد و باید بیان کرد که مبلغ هر سال چند درصد افزایش یافته و بخشی از هزینه توسط دانش آموز و مابقی توسط مدرسه پرداخت خواهد شد.
حداقل مبلغ حق بیمه حوادث دانش آموزی | حداکثر مقدار حق بیمه حوادث | مقدار حق بیمه دانش آموزی در سال 1403 |
10 الی 30 هزار تومان | 90 الی 100 هزار تومان | 28.500 الی 30.000 تومان |
در جواب این پرسش که نحوه پرداخت حق بیمه حوادث دانش آموزی چگونه است، باید توضیح داد که مدیران مدارس از طریق مراجعه به سامانه پرداخت بیمه دانش آموزی دانا و تکمیل فرم ها، مراحل ثبت نام را طی می نمایند. والدین باید هزینه را از طریق روش کارت به کارت برای مدیر مدرسه واریز کرده و سپس فیش واریزی را در اختیار قرار داده تا مدیر موفق به خرید خدمات برای دانش آموز شود.
امکان دارد برخی از مدارس غیر انتفاعی شرایط پرداخت هزینه از طریق درگاه پرداخت را فراهم کرده یا حق بیمه را همراه با شهریه نام نویسی از والدین دریافت نمایند. اگر امکان ارائه فیش واریزی وجود نداشته باشد، می توان وجه نقد را در اختیار قرار داد. شایان ذکر است که امکان دارد هزینه بیمه در برخی از مدارس بیشتر بوده که عواملی مانند سن دانش آموز برای برآورد هزینه در نظر گرفته خواهد شد. در برخی از مواقع افراد تحت پوشش بهزیستی یا فرزندان شهدا و ایثارگران از پرداخت حق بیمه معاف خواهند شد.
موارد تحت پوشش بیمه حوادث دانش آموزی
پس از ثبت نام دانش آموز و تهیه بیمه حوادث برای او، فرد از 1 مهر سال جاری تا 31 شهریور سال آینده بیمه خواهد شد. باید به بررسی این پرداخت که موارد تحت پوشش بیمه حوادث دانش آموزی چیست و در صورت بروز کدام حوادث، شرکت ضرر را جبران می کند؟ پس از معرفی سامانه پرداخت بیمه دانش آموزی دانا و بررسی نحوه دریافت خدمات غیر حضوری، نشانی دانلود لیست موارد تحت پوشش در زیر آورده شده است.
نویسنده: یک | |
حجم: 32.7 KB | |
منبع: یک |
تهیه بیمه حوادث دانش آموزی اجباری بوده و در حال حاضر کلیه دانش آموزان از یک مهر 1403 تا 31 شهریور 1404 بیمه می باشند. والدین می بایست برای ثبت نام فرزند در مدرسه در سال های آینده نسبت به پرداخت حق بیمه مجدد اقدام کنند. باید توجه داشت که لیست موارد تحت پوشش در بیمه نامه درج شده و همچنین استثناهایی برای جبران ضررها در نظر گرفته شده است. بنابراین اگر حادثه جزو یکی از موارد استثنا باشد، امکان دریافت خسارت از شرکت وجود نخواهد داشت.
طبق جدید ترین اطلاعات منتشر شده باید توضیح داد که در صورت وقوع حادثه برای دانش آموز در خارج از مدرسه یا در فصل تابستان نیز امکان استفاده از مزایای بیمه حوادث دانش آموزی وجود دارد. دانش آموزان در اردوها و مسابقات یا در حین همراهی با کاروان راهیان نور، بیمه بوده و در صورت وقوع حادثه، والدین نگرانی کمتری بابت پرداخت هزینه ها خواهند داشت. لازم به ذکر است که بیمه حوادث دانش آموزی با سایر بیمه های حوادث مانند بیمه کارگاهی تفاوت هایی دارد.
به عنوان مثال تنها ضررهای ناشی از وقوع حادثه در ساعت کاری، تحت پوشش بیمه کارگاهی بوده اما بیمه دانش آموزی، ساعت خاصی نخواهد داشت. در حقیقت دانش آموزان در کلیه ساعات شبانه روز تحت پوشش قرار گرفته و در صورت وقوع حادثه در خارج از محل تحصیل نیز، ضرر جبران خواهد شد. باید اظهار داشت که شرکت بیمه تنها بخشی از هزینه های درمان را پوشش داده و درصدی از هزینه باید توسط بیمار یا فرد آسیب دیده پرداخت شود.
فرم بیمه حوادث دانش آموزی
فرم بیمه حوادث دانش آموزی توسط مدیر مدرسه دولتی یا غیر انتفاعی آماده شده و در ادامه همراه با فیش های واریزی حق بیمه به اداره رفاه منطقه ای که مدرسه در آن واقع شده، تحویل داده می شود. این فرم با استفاده از برنامه اکسل و به شکل دیجیتالی قابل تهیه بوده که لیست مراحل آماده سازی آن به شرح زیر است:
مراجعه به سامانه پرداخت بیمه دانش آموزی دانا و دریافت لیست دانش آموزان
ذخیره لیست دریافتی در لپ تاپ یا کامپیوتر
باز کردن یک فایل جدید در برنامه اکسل
انتقال اطلاعات دانش آموزان از لیست به فایل اکسل
ذخیره فایل و ارسال آن برای اداره رفاه منطقه
باید توضیح داد که در حال حاضر امکان دریافت لیست دانش آموزان از طریق سایت همگام وجود نداشته و مدیران برای دریافت لیست، باید وارد سایت sida.medu.ir یا سایت بیمه معلم و بیمه دانا شوند. شایان ذکر است که فرم بیمه حوادث دانش آموزی باید از ستون ها یا فیلدهای نام و نام خانوادگی، کد ملی و نام پدر برخوردار باشد که تصویر یک نمونه فرم در زیر آورده شده است. باید توجه داشت که مدیران نباید ستون های مقطع و وضعیت را در فایل اکسل کپی کرده و می بایست این ستون ها را به شکل دستی تکمیل نمایند.
لازم به ذکر است که فرم بالا مربوط به ثبت نام بیمه حوادث دانش آموزی بوده و در صورت وقوع حادثه، می بایست یک فرم دیگر با نام فرم اعلام خسارت یا درخواست جبران ضرر را تکمیل نمود. برای دریافت این فرم می توان به شکل حضوری به دفاتر یا نمایندگی های بیمه دانا یا بیمه معلم مراجعه کرده و درخواست خود را مطرح نمود. این دو شرکت برخی از خدمات خود را به شکل آنلاین ارائه داده و برای مثال خدمات غیر حضوری دانا از طریق اپلیکیشن رفاپ ارائه می شود.
پیگیری بیمه حوادث دانش آموزی
مدیران مدارس امکان پیگیری بیمه حوادث دانش آموزی و بررسی لیست دانش آموزان دارای بیمه را خواهند داشت. این افراد می بایست وارد سامانه پرداخت بیمه دانش آموزی دانا یا معلم شده و پس از تکمیل فرم ورود به حساب کاربری، روی سرویس سناد کلیک کنند. راهنمای تصویری پیگیری از طریق dana-insurance.com و my.mic.co.ir در زیر آمده است.
به منظور پیگیری بیمه حوادث دانش آموزی از طریق سایت دانا باید نشانی dana-insurance.com را در مرورگر جستجو کرده و سپس گزینه لیست پرداخت شده را انتخاب نمود. در ادامه امکان مشاهده پرداخت ها فراهم خواهد شد. مدیران همچنین می توانند گزینه در انتظار پرداخت را برای تسویه حساب انتخاب نمایند.
اگر دانش آموزان استان از شرکت بیمه معلم خدمات دریافت کرده باشند، نیاز به ورود به حساب کاربری در سایت my.mic.co.ir و انتخاب گزینه دانش آموزان و کارکنان است. در ادامه لیست دانش آموزان نمایش داده شده و می توان در خصوص برخورداری آنان از بیمه اطلاعات کسب کرد.
پس از شرح نحوه استعلام بیمه دانش آموزی باید توضیح داد مدیر مدرسه موظف است پرونده دانش آموزانی را که در حال حاضر در مدرسه تحصیل نکرده و فارغ التحصیل شده یا به مدرسه دیگری منتقل شده اند، از لیست حذف کند. همچنین هرگاه دانش آموزی در اواسط سال تحصیلی در مدرسه ثبت نام نماید، می بایست اطلاعات او را در سامانه پرداخت بیمه دانش آموزی دانا درج نمود. والدین امکان پیگیری بیمه حوادث دانش آموزی را از طریق برقراری ارتباط با مدیر مدرسه داشته اما نمی توانند وارد حساب کاربری در سامانه پرداخت بیمه دانش آموزی دانا شوند.
مدیران پس از استعلام بیمه دانش آموزی آنلاین، پاسخ سوالات والدین را داده و اطلاعاتی در خصوص بیمه حوادث دانش آموزی بیان خواهند کرد. باید اشاره نمود که سایت بیمه دانا و معلم امکان مشاهده تعداد دانش آموزان بیمه شده را به طور کلی فراهم کرده تا مدیران به راحتی از تعداد مطلع شده اما بهتر است یک بار لیست اسامی دانش آموزان هر پایه تحصیلی را نیز مورد ارزیابی قرار داد. باید بیان کرد که مدتی پس از ثبت نام بیمه حوادث دانش آموزی، کارت بیمه برای افراد صادر شده و دانش آموزان می توانند با راهنمایی مدیر مدرسه برای دریافت کارت، وارد سایت بیمه های معلم یا دانا شوند.
مزایای بیمه حوادث دانش آموزی
آموزش و پرورش خرید بیمه حوادث دانش آموزی را برای کلیه دانش آموزان اجباری کرده، اما والدین سوالاتی در خصوص مزایای این امر داشته و برخی از آنان برای خرید بیمه تردید دارند. به طور کلی باید توضیح داد که مدیر مدرسه پس از ثبت نام دانش آموزان، موظف به خرید بیمه برای آنان بوده اما این کار برای رفاه حال دانش آموزان و والدین انجام خواهد شد. دانش آموزان تا زمانی که در کنار مادر و پدر هستند، از آنان به خوبی مراقبت شده و معمولا کمتر دچار حادثه خواهند شد.
در مدارس نیز مربیان و معلمان اهمیت زیادی به دانش آموزان داده و مراقب آنان بوده اما با این حال احتمال بروز حادثه وجود دارد. همچنین ممکن است دانش آموز در اردو شرکت کرده و در خارج از مدرسه دچار آسیب شود. به همین دلیل خرید بیمه مفید واقع شده که لیست مزایای بیمه حوادث دانش آموزی به شرح زیر است:
جبران خسارات ناشی از وقوع حادثه در خارج از مدرسه
کمتر بودن هزینه بیمه از قیمت سایر بیمه ها
تنوع پوشش ها
کاهش نگرانی والدین
بیمه شدن دانش آموز حتی در طول تابستان
ارائه خدمات غیر حضوری بیمه از طریق سامانه پرداخت بیمه دانش آموزی دانا
پس از معرفی سامانه پرداخت بیمه دانش آموزی دانا، توصیه می شود والدین پیش از پرداخت حق بیمه، مزایا و جزئیات بیمه حوادث دانش آموزی را از مدیر مدرسه جویا گردند. مدیران مدارس می توانند یک فایل راهنما برای والدین تهیه کرده و آن را در اختیار قرار داده تا امکان کسب اطلاعات کامل در خصوص بیمه، موارد تحت پوشش و استثنائات تعیین شده فراهم شود.
کارشناسان سامانه مشاوره دانیار آماده اند تا اطلاعات لازم در خصوص ثبت نام بیمه حوادث دانش آموزی و سامانه پرداخت بیمه دانش آموزی دانا را در اختیار داوطلبان گذاشته و آن ها را از طریق سیستم مشاوره تحصیلی تلفنی دانیار راهنمایی نمایند. همچنین از طریق عضویت در کانال تلگرامی و یا اینستاگرامی دانیار می توانید آخرین اخبار مرتبط با این حوزه را دریافت نمایید.