برای مشاوره وضعیت اشتغال در ثبت نام کنکور کارشناسی ارشد
برای مشاوره وضعیت اشتغال در ثبت نام کنکور کارشناسی ارشد
متقاضیان ثبت نام در کنکور کارشناسی ارشد می بایست فرم نام نویسی الکترونیکی را در سایت سازمان سنجش تکمیل کنند که یکی از بخش های فرم مربوط به وضعیت اشتغال می شود، به همین دلیل اشخاص با سوال وضعیت اشتغال در ثبت نام کنکور کارشناسی ارشد چیست مواجه شده و می پرسند که منظور از انواع وضعیت چه می باشد؟ در پاسخ باید توضیح داد که داوطلبان به طور کلی به دو دسته افراد شاغل و غیر شاغل تقسیم شده که کسب اطلاعات در خصوص نحوه تکمیل فرم نام نویسی برای هر دو گروه مفید و کمک کننده است.
منظور از وضعیت اشتغال در ثبت نام کنکور کارشناسی ارشد، بخش مربوط به اشتغال در فرم نام نویسی کنکور بوده که افراد تنها می بایست آن را با اطلاعات صحیح تکمیل نموده و نیاز به بارگذاری مستندات در سایت ندارند. در این مقاله به سوال وضعیت اشتغال در ثبت نام کنکور کارشناسی ارشد چیست، پاسخ داده شده و سپس انواع وضعیت از جمله دولتی - رسمی، دولتی - پیمانی و غیره معرفی شده است. اشخاص در انتهای مقاله به مطالعه جزئیات مربوط به محل اشتغال پرداخته و در ادامه می توانند فرم نام نویسی آزمون فوق لیسانس را تکمیل نمایند.
وضعیت اشتغال در ثبت نام کنکور کارشناسی ارشد چیست
اولین مرحله برای ورود به مقطع کارشناسی ارشد، تکمیل فرم ثبت نام کنکور و شرکت در آزمون بوده که این فرم دارای بخش های متعدد مانند اطلاعات هویتی، تحصیلی، اطلاعات تماس، جزئیات مربوط به سهمیه و وضعیت اشتغال می باشد. تکمیل فیلد های مربوط به اطلاعات هویتی و تحصیلی معمولا امری ساده بوده و اشخاص به آسانی مقادیر لازم را در فرم به ثبت رسانده اما برخی از بخش ها و فیلد ها تا حدودی مبهم به حساب می آیند. بعضی از افراد پرسیده اند که منظور از وضعیت اشتغال در ثبت نام کنکور کارشناسی ارشد چیست؟
باید بیان کرد که بعضی از متقاضیان تحصیل در مقطع فوق لیسانس شاغل بوده و برخی دیگر هنوز وارد بازار کار نشده اند. منظور از وضعیت اشتغال در ثبت نام کنکور کارشناسی ارشد این است که شخص مشغول کار در چه سازمان و مرکزی بوده و نوع قرارداد او کدام یک از موارد رسمی، پیمانی یا قراردادی می باشد. داوطلبان لازم است اطلاعات خواسته شده در خصوص وضعیت و محل اشتغال را به درستی در فرم ثبت نام ارشد که در سایت سازمان سنجش قرار دارد به ثبت رسانده تا در آینده دچار مشکل نشوند.
به منظور نام نویسی در کنکور ارشد باید کلیه اطلاعات خواسته شده را در فرم ثبت نام درج کرده که یکی از اطلاعات لازم، وضعیت اشتغال شخص و محل فعالیت او می باشد. افراد شاغل می بایست یکی از انواع وضعیت دولتی یا غیر دولتی یا آزاد را انتخاب نموده و اشخاص غیر شاغل نیز می توانند از طریق انتخاب گزینه سایر در فرم نام نویسی، فیلد را تکمیل کرده و برای درج اطلاعات در بخش های بعدی اقدام نمایند.
باید اشاره نمود که فرم ثبت نام کنکور ارشد به شکل الکترونیکی در اختیار افراد قرار گرفته و متقاضیان برای تکمیل آن به سایت سازمان سنجش مراجعه می کنند. امکان ویرایش این فرم تا پایان مهلت در نظر گرفته شده برای نام نویسی وجود دارد. بنابراین اشخاصی که وضعیت اشتغال خود را به صورت اشتباه در فرم درج کرده اند، امکان ویرایش اطلاعات را خواهند داشت. اگر مهلت ثبت نام تمدید شود، اشخاص تا پایان بازه زمانی در نظر گرفته شده موفق به اعمال تغییرات خواهند شد.
انواع وضعیت اشتغال در فرم ثبت نام کنکور کارشناسی ارشد
متقاضیان شرکت در کنکور فوق لیسانس لازم است نوع وضعیت و محل اشتغال خود را در فرم نام نویسی درج نمایند. باید بررسی کرد که انواع وضعیت اشتغال در فرم ثبت نام کنکور کارشناسی ارشد چه بوده و هر یک از داوطلبان می بایست کدام یک از موارد را انتخاب کنند؟ به طور کلی 7 وضعیت برای انتخاب وجود داشته و افراد یکی از موارد را انتخاب نمایند. در ادامه به معرفی هر یک از این وضعیت ها پرداخته شده است.
سازمان سنجش برای رفع ابهامات متقاضیان تحصیل در دانشگاه ها، هر سال دفترچه ثبت نام کنکور کارشناسی ارشد را منتشر کرده و جزئیات وضعیت اشتغال در فرم ثبت نام کنکور کارشناسی ارشد را در دفترچه شرح می دهد. یکی از انواع وضعیت ها دولتی - رسمی نام داشته و اشخاصی که به شکل رسمی در مراکز دولتی استخدام شده اند، می بایست این گزینه را انتخاب کنند. شاغلین رسمی آموزش و پرورش می توانند از طریق انتخاب این وضعیت، از سهمیه ویژه شاغلین آموزش و پرورش برای شرکت در کنکور استفاده نمایند.
برخی از داوطلبان کنکور کارشناسی ارشد در سازمان ها و مراکز دولتی استخدام شده اما نوع استخدام آنان پیمانی بوده که به همین دلیل وضعیت اشتغال آنان دولتی - پیمانی به حساب می آید. قرارداد پیمانی معمولا موقت اما طولانی مدت بوده که قابل تمدید نیز می باشد. آن دسته از افراد که به صورت پیمانی در آموزش و پرورش استخدام شده اند، می بایست وضعیت مربوطه را مورد گزینش قرار داده و در ادامه محل اشتغال خود را آموزش و پرورش اعلام کرده تا از سهمیه ویژه شاغلین سازمان بهره مند شوند.
اشخاصی که به شکل قراردادی با سازمان ها و شرکت های متفاوت همکاری می کنند، از مزایای کارکنان رسمی بهره مند نشده و معمولا پاداش دریافت نکرده و امکان دارد حقوق آنان نیز کمتر باشد. این اشخاص در حین تکمیل فرم ثبت نام کنکور کارشناسی ارشد لازم است گزینه دولتی - قراردادی را در بخش وضعیت اشتغال انتخاب نمایند.
افرادی که در یک شرکت یا سازمان استخدام شده اما شرکت مربوطه خصوصی و غیر دولتی می باشد، باید وضعیت اشتغال غیردولتی را انتخاب کنند. این افراد از سهمیه ویژه ای برای شرکت در آزمون سراسری بهره مند نشده و مزایای خاصی برای آنان در نظر گرفته نشده است. پس از تکمیل فیلد وضعیت اشتغال می توان به تکمیل باقی بخش های فرم پرداخت.
داوطلبانی که به شکل مستقل فعالیت کرده و از طریق ارائه خدمات یا محصولات درآمد کسب می نمایند، شغل آزاد داشته و وضعیت اشتغال آزاد مناسب آنان است. این اشخاص هیچ کارفرما یا مدیر خاصی نداشته و به شکل مستقل از سازمان یا شرکت فعالیت کرده و با دریافت هزینه کالا یا خدمات از مشتری درآمد زایی می کنند.
افرادی که در نیرو های مسلح مشغول کار بوده و تمایل به شرکت در کنکور ارشد دارند، باید وضعیت اشتغال نظامی را در فرم نام نویسی و در بخش وضعیت اشتغال در ثبت نام کنکور کارشناسی ارشد مورد انتخاب قرار دهند. شایان ذکر است که کلیه شاغلان رسمی یا پیمانی در نیروی انتظامی، ارتش و سپاه باید تیک گزینه نظامی را در فرم فعال کرده و سپس محل فعالیت را در بخش محل اشتغال ثبت نمایند.
آن دسته از داوطلبان که در حال حاضر به شکل رسمی، پیمانی، قراردادی یا آزاد مشغول فعالیت نبوده و فاقد شغل به حساب می آیند، باید گزینه سایر را انتخاب کنند. شایان ذکر است که طبق اطلاعات مندرج در دفترچه راهنمای ثبت نام کنکور کارشناسی ارشد، دانشجویان دانشگاه ها نیز ملزم به فعال سازی تیک گزینه سایر می باشند.
لازم به ذکر است که محل درج انواع وضعیت اشتغال در فرم ثبت نام کنکور کارشناسی ارشد 1404 ردیف 33 است. امکان تغییر ردیف در فرم نام نویسی کنکور های سال های آینده وجود داشته اما همواره این فیلد در فرم مشاهده شده و افراد باید اطلاعات لازم را در آن درج نمایند. به طور کلی 7 نوع وضعیت اشتغال برای انتخاب وجود داشته که اشخاص غیر شاغل گزینه سایر را مورد گزینش قرار می دهند.
محل اشتغال به کار در ثبت نام کنکور کارشناسی ارشد
منظور از محل اشتغال به کار در ثبت نام کنکور کارشناسی ارشد، سازمان یا شرکت محل فعالیت بوده و برای مثال دبیران و آموزگاران آموزش و پرورش باید عبارت سازمان آموزش و پرورش را در فیلد محل درج نمایند. افراد می بایست ابتدا یکی از انواع وضعیت اشتغال را در فرم ثبت نام کنکور کارشناسی ارشد انتخاب کرده و سپس نام سازمان یا شرکت محل کار را در فیلد مرتبط تایپ کنند. تکمیل این بخش ضروری می باشد.
شایان ذکر است که فیلد محل اشتغال به کار در ثبت نام کنکور کارشناسی ارشد بعد از فیلد انواع وضعیت قرار گرفته و بنابراین در فرم ثبت نام کنکور کارشناسی ارشد 1404 در ردیف 34 مشاهده می شود. احتمال جابجایی ردیف ها یا افزایش و کاهش ردیف ها در سال های آینده وجود داشته و به همین دلیل محل قرار گرفتن بخش وضعیت اشتغال در فرم تغییر خواهد کرد، اما به طور معمول از داوطلبان خواسته شده تا محل کار خود را پس از انتخاب وضعیت اشتغال مشخص نمایند.
اهمیت تکمیل فیلد محل اشتغال به کار در ثبت نام کنکور کارشناسی ارشد در این بوده که شاغلین برخی از سازمان ها مانند آموزش و پرورش از سهمیه ویژه برخوردار خواهند شد. این افراد در صورت انتخاب یکی از انواع وضعیت اشتغال در ثبت نام کنکور کارشناسی ارشد دولتی رسمی یا پیمانی و عدم ثبت عنوان سازمان آموزش و پرورش در فرم، موفق به بهره مندی از سهمیه نمی شوند. به همین دلیل هنگام تکمیل فرم باید دقت کرده تا فیلد ها خالی نمانند.
کارشناسان سامانه مشاوره دانیار آماده اند تا اطلاعات لازم در خصوص وضعیت اشتغال در ثبت نام ارشد، انواع وضعیت و محل اشتغال به کار را در اختیار داوطلبان گذاشته و آن ها را از طریق سیستم مشاوره تحصیلی تلفنی دانیار راهنمایی نمایند. همچنین از طریق عضویت در کانال تلگرامی و یا اینستاگرامی دانیار می توانید آخرین اخبار مرتبط با این حوزه را دریافت نمایید.
پاسخ مشاور: سلام، دانشجویان می توانند گزینه سایر را انتخاب کنند.